Pentru ca l-a ucis pe cel care voia sa o violeze, o fata a fost condamnata la moarte!

Pentru ca l-a ucis pe cel care voia sa o violeze, o fata a fost condamnata la moarte!

loading...

Pentru ca l-a ucis pe cel care voia sa o violeze, o fata a fost condamnata la moarte!

In 2014, un fost agent de informatii iranian a incercat sa o violeze. Atunci Reyhaneh Jabbari l-a injunghiat cu un stilou, lovitura fiind una mortala. Fata a petrecut sapte ani in inchisoare, insa judecatorii au considerat ca ea trebuie sa moara pentru ca si-a ucis agresorul, iar conform legislatiei iraniene a retributiei, ea a fost executata chiar in fata familiei agresorului sau.

Inainte de a fi spanzurata, ea a inregistrat un mesaj audio pentru mama ei:

„Draga mama, am aflat astazi ca mi-a venit randul sa înfrunt Qisas (legea iraniana a retributiei – n.r.). Ma doare ca nu mi-ai spus tu personal ca am ajuns la ultima pagina a vietii mele. Nu crezi ca ar trebui sa stiu? Stii cat de rusine îmi este ca esti trista. De ce nu mi-ai dat ocazia sa-ti sarut mana, sa-i sarut mana tatalui meu?

Lumea mi-a permis sa traiesc 19 ani. În acea noapte blestemata ar fi trebuit sa fiu eu cea omorata. Corpul meu ar fi fost aruncat într-un colt al orasului si, dupa cateva zile, politia te-ar fi dus la morga sa-mi identifici trupul. Acolo ai fi aflat si ca am fost violata. Ucigasul probabil ca n-ar fi fost niciodata gasit, din moment ce nu avem banii si puterea pe care le au ei. Apoi ti-ai fi continuat viata suferind, în rusine si, peste cativa ani, aceasta durere te-ar fi omorat si gata.

Însa lovitura aia blestemata a schimbat povestea. Corpul meu n-a fost aruncat într-un colt, ci în mormantul închisorii Evin si în carcerele acesteia, iar acum în groapa închisorii Shahr-e Ray. Dar resemneaza-te sortii si nu te plange. Stii mai bine ca moartea nu este sfarsitul vietii…”

Mai multe aici adevarul.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )