Publicitate

loading...

Povestea ciudată a păpușii care a prins viata, si apoi a dispărut!

Povestea ciudată a păpușii care a prins viata, si apoi a dispărut!
loading...

Povestea ciudată a păpușii care a prins viata, si apoi a dispărut!

Un număr de apariții înfricoșătoare și senzații ciudate s-au intamplat în Audubon House, din Key West Florida, care a fost casa lui Capitanul Jack Geiger, un sabotor bine-cunoscut, și cei 12 copii, în urmă cu mai mult de 200 de ani.

Printre multe relatari, aflam despre adevarata poveste terifianta a unei papusi care a trăit acolo.
Se spune că papusa s-a ridicat și a plecat de acasă în fața martorilor speriati. O servitoare a marturisit că a găsit păpușa sub un tufiș în grădină.
Inițial, se crede că păpușa a aparținut fetei, al carui portret ciudat de straniu încă atârnă în casă, acesta aducand multi vizitatori la lacrimi. Se spune ca tabloul jeleste pe timp de noapte.
Sute de vizitatori și trecători au asistat la aparițiile multor copii care cand radeau, cand plângeau și se jucau în pepinieră. Căpitanul însuși a fost văzut mergand pe jos, alaturi de fiica sa, Hannah, prin grădini.
Se povesteste ca atunci când o epidemie de holeră a fost măturat orașul, mulți copii bolnavi au fost adusi la grădiniță. Acestia si-au petrecu ultimele zile de viata în camere inchise, cu obloanele trase, departe de ochii tematori ai oamenilor. Deci, mulți copii au murit aici, si peste tot exista o aura a morții.
Casa a fost deschisa ca muzeu în 1960, timp în care si păpușa a fost plasată într-un căruț de jucărie, în colțul pepinierei care a fost foarte fidel recreata.
S-a instalat un sistem de securitate elaborat, iar managerul muzeului  investiga alarmele declanșate de orice mișcare din casă. Intotdeauna s-a detectat activitate in camera copiilor. Personalul de securitate a raportat frecvent ca au vazut pe cineva sau ceva în fereastra, dar, atunci când au mers să investigheze, nimeni nu era acolo.
Într-o noapte păpușa a dispărut din camera încuiată si cu sistemul de alarma activat. Aceasta nu a mai fost  văzuta niciodată, de atunci.

sursa coolinterestingstuff.com

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]