Povestea emotionanta a unui pinguin si a batranului care l-a salvat pe animal de la moarte. Imaginile te lasa fara cuvinte!

Povestea emotionanta a unui pinguin si a batranului care l-a salvat pe animal de la moarte. Imaginile te lasa fara cuvinte!

loading...

Povestea emotionanta a unui pinguin si a batranului care l-a salvat pe animal de la moarte. Pinguinul nu l-a uitat nici acum si inoata mii de kilometri anual ca sa-l viziteze. Imaginile te lasa fara cuvinte.

Povestea batranului care a ingrijit vreme de 11 luni un pinguin aflat pe moarte si gasit pe tarmul unei plaje din Rio de Janeiro, starneste si acum emotii in randul oamenilor care aud de ei.

Prietenia lor atipica a fost pentru prima oara facuta publica in ziarul Wall Street Journal, iar din acel moment a facut inconjurul lumii.

Intamplarea a avut loc in anul 2011, atunci cand Joao Pereira de Souza, un pensionar in varsta de 71 de ani, a gasit un pinguin sud-americam Magellan in timp ce zacea pe plaja, infometat si acoperit cu ulei.
Batranul a decis atunci sa aiba grija de bietul animal, pe care l-a si botezat – Dindim. O saptamana mai tarziu, atunci cand pinguinul s-a pus pe picioare, batranul a vrut sa il elibereze inapoi in Ocean, insa animalul nu a vrut sa plece.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )