Publicitate

loading...

Povestile ingrozitoare ale unor copii insetati de sange!

Povestile ingrozitoare ale unor copii insetati de sange!
loading...

Povestile ingrozitoare ale unor copii insetati de sange! Cand spui “criminal”, iti ingheata sângele în vene. Dar si mai rău, ce simti atunci când ucigașul este un copil? In capul meu un copil nu poate fi capabil de crimă, nu poate fi atât de crud. Insa avem aici povestile unor ucigași însetați de sânge, copii!

Mary Bell (26 mai 1957) – una dintre cele mai celebre fete criminale din istoria Marii Britanii. În 1968, la vârsta de 11 ani, împreună cu prietena sa, Norma, 13 ani, la un interval de două luni, au strangulat doi băieți, în vârstă de 4 și 3 ani. Brian Howe (3 ani) a fost găsit mort sub un munte de buruieni și iarbă doar la câteva zile după moartea lui Martin Brown (4 ani). Părul său a fost tăiat, pe șolduri avea urme de injecții, iar organele genitale au fost parțial tăiate. În plus față de aceste leziuni, pe stomacul lui a fost lasat  semnul M. Ancheta a dus la Mary Bell, si ea însăși a dat detalii despre o pereche de foarfece stricate – este o dovadă de netăgăduit, cu care, potrivit fetei, s-a jucat Brian.

Familiei poate fi responsabila pentru comportamentul neobișnuit al Mariei. Fata si-a suspectat mereu tatal ca ar fi un criminal, Billy Bell, dar si in ziua de azi tatăl ei adevărat biologic ramane necunoscut. Maria a declarat că mama ei, Betty, aforțat-o să participe la contacte cu bărbați – în special ale mamei cu clienții – de la 4 ani.
Procesul s-a încheiat, și era clar că ea era prea tânăra pentru închisoare, dar, de asemenea, periculoasa pentru a sta intr-un spital sau o instituție unde erau inchisi copii cu probleme psihice. In timpul procesului, mama a vândut în mod repetat povestea Mariei catre presă. Fata avea doar 11 ani si a fost eliberată după 23 de ani. Ea locuiește acum cu u alt nume. Acest caz este bine cunoscut sub numele de „Cazul Mary Bell.“

Jon Venables si Robert Thompson, au fost condamnați la închisoare pe viață, în ciuda faptului că, la momentul crimei ei aveau doar zece ani. Crima lor a provocat șoc din Marea Britanie. Pe 12 februarie 1993, mama lui James Bulger, de doi ani, si-a lăsat fiul la ușa măcelăriei, gândindu-se că va reveni imediat, caci la magazin nu era coadă. Nu credea că isi va vedea fiul pentru ultima oară. John și Robert au fost în același magazin, unde de obicei jefuiau oameni, furau din magazine, presupunând că nu sunt vazuti atunci când vânzătorii întorceau spatele, pana cand fost expulzați. Băiețiu au avut ideea să-l răpească pe băiat.
John și Robert l-au târât forțat pe băiat pana la calea ferată, l-au manjit cu vopsea, l-au bătut brutal cu bețe, cu cărămizi și bare de fier, cu pietre, apoi l-au abuzat, și au pus apoi corpul copilului pe șinele de cale ferată, în speranța că daca il va calca trenul, moartea lui va fi considerata un accident. James a murit, dar numai după ce l-a calcat trenul.

Alice Bustamante (28 ianuarie 1994), fata de 15 ani si-a ucis vecina ei mai tânăra și a ascuns cadavrul. Ea a planificat crima, alegând momentul potrivit, și pe 21 octombrie a atacat fata, a inceacat-o, i-a tăiat gâtul și a înjunghiat-o. După dispariția lui Elizabeth, în vârstă de 9 ani, Alice a recunoscut politistului care o interoga, unde a ascuns cadavrul, intr-un loc in pădure. Ea a spus că a vrut să știe ce fel de sentimente are un ucigaș, si de aceea a savarsit crima.

Pe 16 iunie 1944, Statele Unite ale Americii a stabilit un record de executare în mod legal a celui mai tânăr tip, pe nume George Steen (21 octombrie 1929 – 16 iunie 1944), care, la momentul executiei avea  14 ani. George a fost condamnat pentru uciderea a două fete, Betty June Binniker, unsprezece ani,  și Mary Emma Thames, de opt ani , ale căror cadavre au fost găsite într-o râpă. Fetele au fost rănite grav, cu craniul spart cu o carja feroviara. George a mărturisit crima, și a fost acuzat de crimă de gradul întâi, găsit vinovat și condamnat la moarte pe scaunul electric. Sentința a fost executată în Carolina de Sud.
sursa bashny.net
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]