POZITIILE din dormitor pe care femeile le urăsc!

POZITIILE din dormitor pe care femeile le urăsc!

loading...

POZITIILE din dormitor pe care femeile le urăsc!

Este foarte importanta buna comunicare in dormitor a partenerilor.

Potrivit unui studiu recent, există poziții pe care femeile nu le agrează. La xperiment au participat peste 1.200 de femei si in mod surprinzător unele dintre cele mai populare poziții, sunt și cele care le displac doamnelor cel mai mult.

Poziția câinelui – Aceasta este una dintre cele mai avantajoase poziții pentru a obtine placere ambilor parteneri. Doamnele au spus însă că această poziție nu le permite să se simtă suficient de intime și conectate cu partenerul.

Femeia deasupra – Deși această poziție îi dă control absolut femeii, voluntarele au explicat că sunt mult prea stresate de ceea ce au de făcut și că nu se pot bucura cu adevărat de experiența în sine.

Călărețul invers – Puțin apreciată de femei este și poziția în care femeia stă deasupra partenerul, însă cu spatele la el. Problema principală în această situație este că doamnele ajung mult mai greu la satisfactie deplina.

Misionarul – Aceasta este cea mai populară poziție, dar și una dintre cele mai urâte de femei.

69 – Probabil cea mai supraestimată poziție din toate timpurile, aceasta nu este pe placul majorității femeilor. Cele mai multe nu ar vrea să facă asta în timp ce li se face același lucru, deoarece nu se pot bucura de senzațiile trăite. Poziția este considerată ca fiind lipsită de intimitate și le face pe femei să se simtă neapreciate și folosite.

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )