Prințesa musulmana care „sfidează” rigorile religiei sale!

Prințesa musulmana care „sfidează” rigorile religiei sale!

loading...

Prințesa musulmana care „sfidează” rigorile religiei sale!

Prințesa, Deena Abdulaziz Al-Saud, ne face să vedem cu alți ochi partea feminina de religie musulmană pentru că ea transmite mândria femeii și libertatea de alegere așa cum nu ne-o închipuim că ar exista în lumea lor.

Ea a devenit prințesă prin căsătoria cu Saud bin Abdulaziz bin Nasser Al-Saud, al cărui bunic a fost rege al Arabiei Saudite. Potrivit Bright Side, Deena nu este precum alte femei din țara sa și nu ne referim doar la statutul său.

Prințesa saudită nu a fost niciodată văzută purtând burka sau hijab  fiindca ține de propria ei alegere. Deena este designer, are propriul său magazin de haine exclusiv și este o mare admiratoare a diverselor stiluri de modă europene. Deena este surprinsă deseori tunsă foarte scurt, impunând o intensă impresie occidentală prin aspectul său și poartă ținute foarte viu colorate și care diferă mult de hainele sobre și foarte largi specifice tradiției musulmane.

Deena Abdulaziz Al-Saud nu poartă ținute indecente, rochiile sale nu urcă niciodată mai sus de genunchi. Deena rămâne totuși o prințesă saudită atipică. Cel puțin în raport cu prejudecățile existente în Occident. Ea are o atitudine mai rebelă, alteori plină de senzualitate. Aceste caracteristici fac din Deena o femeie de succes și cu siguranță ar putea reprezenta un model de urmat pentru multe femei musulmane, citeaza m.click.ro.

attends the Rose Ball 2017 To Benefit The Princess Grace Foundation at Sporting Monte-Carlo on March 18, 2017 in Monte-Carlo, Monaco.

PARIS, FRANCE – MARCH 06: Deena Aljuhani Abdulaziz attends the Stella McCartney show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2017/2018 on March 6, 2017 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )