Printre noi sunt oameni care sunt un pic diferit de toți ceilalți! Iata un excentric care pune accentul pe aspectul lui intr-un mod foarte bizar!

Printre noi sunt oameni care sunt un pic diferit de toți ceilalți! Iata un excentric care pune accentul pe aspectul lui intr-un mod foarte bizar!

loading...

Printre noi sunt oameni care sunt un pic diferit de toți ceilalți! Iata un excentric care pune accentul pe aspectul lui intr-un mod foarte bizar!

Printre noi sunt oameni care sunt un pic diferit de toți ceilalți, prin aspect, comportament, acțiuni, sau entuziasmul neobișnuit. Mulți ii consideră excentrici, dar fără ei lumea ar fi cu siguranță mai puțin strălucitoare și interesanta.

Modificări ale corpului (sau alterare a corpului) este alterarea deliberată a anatomiei umane sau a aspectului fizic uman.  Se face adesea pentru estetica, accesoriu sexual, ritualuri de trecere, credințe religioase, pentru a afișa apartenența la un grup sau de afiliere, de a crea arta corpului , pentru o valoare de șoc , și ca auto-exprimare, printre alte motive. În cel mai larga definiție include chirurgiea plastică , decorarea acceptabila din punct de vedere social ( de exemplu, comune ureche piercing în multe societăți) și religioase ritualuri de trecere ( de exemplu, circumcizia într – un număr de culturi), precum și moderne-primitive.

Body Piercing – plasarea permanentă de bijuterii printr – o artificială fistulei ; uneori modificate în continuare prin întindere.

De ce am explicat toate astea? Ca a il puteti cunoaste pe Eugen Bolotov, un om bizar, care se ocupa cu body piersing. Acesta experimenteaza totul pe el insusi, pe aspectul lui. Si bagat in buze placi, partea de jos este întinsă de 60 mm, cea de sus 33 mm. Totusi,  s-a plâns ca buzele se vor intinde „pentru totdeauna.“ Si-a întins și lobul urechii, si si-a făcut tuneluri în nas, intre nările iar pe acolo poate trece un creion,  în condiții de siguranță, desigur. El însuși spune ca daca si-a perforat cartilajul nazal, acum aplecat are nasul moale ca lutul. Zhenya este foarte mândru de faptul că el este singurul proprietar al “such piercing” pe planetă.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )