Scapa si tu de TARTRU printr-o metoda foarte simpla!

Scapa si tu de TARTRU printr-o metoda foarte simpla!

loading...

Scapa si tu de TARTRU printr-o metoda foarte simpla!

Alimentatia zilnica este cruciala in evitarea bolii parodontale. Oamenii care adopta o dieta sanatoasa bazata pe legume, fructe, cereale integrale, cartofi, fasole, linte si condimente, avand ca principala bautura apa nu numai ca isi minimizeaza riscul bolii parodontale, insa au o sanatate mai buna la nivel general.
Daca doriti sa evitati toate substantele chimice din apa de gura, va prezentam un remediu natural mai sigur, mai ieftin pe care cu siguranta il aveti deja in bucatarie. Este vorba de ceaiul verde. Cercetatorii au demonstrat ca gargara si clatirea gurii cu ceaiul verde impiedica aparitia tartrului. La numai 7 minute dupa ce v-ati clatit gura cu ceai verde, numarul de bacterii daunatoare se reduce la jumatate.

Prin comparatia efectului celor doua asupra dintilor, clorhexidina si ceaiul verde, s-a demonstrat ca ceaiul verde este mult mai eficient in tratarea tartrului fara a avea in componenta vreo substanta chimica.

Ceaiul verde este cu siguranta cea mai sigura alternativa daca doriti sa scapati de tartrul dintilor, asadar nu intarziati sa il folositi in locul apei de gura.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )