Semne ca partenerul de cuplu te iubeste!

Semne ca partenerul de cuplu te iubeste!

loading...

Semne ca partenerul de cuplu te iubeste!

Te intrebi daca esti iubita cu adevarat? Sa stii ca semnele de iubire sunt ascunse si in lucruri marunte… Iata ce gesturi face partenerul tau de cuplu, si tu nici nu le observi.

Vrea sa petreaca timp cu tine

In momentul in care ai un partener dornic sa investeasca timp in relatia voastra, cu siguranta este interesat de tine si de functionarea acesteia.

Poate nu are timpul pe care tu ti l-ai dori, dar daca ti-l acorda tie, oricat de putin, bucura-te si arata-i ca apreciezi acest lucru. In felul acesta il incurajezi. Evita sa il pedepsesti pentru ca, din diverse motive, este mai mult ocupat decat disponibil.

Il intereseaza cum te simti

Daca ai un partener care nu doar te asculta, ci te si intreaba despre cum ti-a fost ziua si cum te simti, esti chiar norocoasa.

Multi barbati nu sunt chiar campioni la capitolul comunicare, de aceea un partener care manifesta aceasta trasatura este de apreciat. Iar daca el nu o face, il poti invata.

Are incredere in tine

Cand un partener tine la tine cu adevarat, nu se va indoi cu usurinta de tine, chiar si atunci cand dovezile nu iti sunt prea favorabile.

Continuarea articolului aici: www.psychologies.ro

capture-20161215-132452-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )