TEST: CE PIATRA ALEGI poate spune totul despre PERSONALITATEA TA

TEST: CE PIATRA ALEGI poate spune totul despre PERSONALITATEA TA

loading...

Poti afla foarte multe despre o persoana daca ii analizezti hainele, daca ii studiezi gesturile, felul cum vorbeste sau cum se poarta.

Ceea ce nu stiai este faptul ca alegerile pe care le facem ne poata arata cum suntem si ce ne rezerva soarta.

Alege o piatra presioana si poti afla mai multe despre soarta si personalitatea ta.

1. Perla

In cazul in care ai ales perla, esti demn si mandru. Esti intelept, caritabil si de multe ori pur. Esti calm, bun si gandesti inainte sa vorbesti. Perla indica, de asemenea, si apropierea de un moment de transformare.

2. Rubin

Daca te-ai simtit atras de rubin, esti adesea pasionat, intens si plin de viata. Faci mereu valuri in jurul tau si reusesti sa-ti faci simtita prezenta. Esti plin de energie, iar daca alegi sa lupti pentru ceva, te opresti numai in cazul in care ti-ai atins scopul.

3. Diamant

In cazul in care ai ales diamantul, esti puternic, hotarat si mandru. Le oferi putere si incredere oamenilor din jurul tau. Esti neinfricat si indraznet. Noi aventuri se afla in calea ta.

4. Topaz albastru

Persoanele atrase de topazul albastru sunt oameni calmi si stapani pe ei insisi, adesea reflectivi si se bucura de momentele petrecute in solitudine. Ai o energie puternica si linistita, iar abilitatile tale de comunicare sunt impecabile. Aceste competente te vor ajuta cu adevarat in viata.

5. Peridot

Daca ai ales peridotul, esti curios din fire si ai tendita de a radia de bucurie. Peridotul este oarecum misterios si rar. Este gasit ingropat in subteran sau in meteoritii care calatoresc prin spatiu.

citeste mai departe aici

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )