TOP 4 – Cele mai MINCINOASE ZODII

TOP 4 – Cele mai MINCINOASE ZODII

loading...

Cand vine vorba de minciuni, putine semne zodiacale sunt experte in asa ceva… De multe ori o fac fie pentru a-si atinge scopurile, fie pentru a parea ceea ce in realitate nu sunt.

Iata aici TOPUL MINCINOSILOR ZODIACULUI.

Crezi ca SI TU te numeri printre ei ? Daca da, pe care loc al clasamentului te gasesti ?

 

4. Capricorn

Nu există nici un dubiu că nativii din Capricorn sunt mincinoşi “ca la carte”. Aceştia tind să fie buni la aproximativ tot ce îşi propun să facă, iar dacă minciuna se află printre ele, nu vor reuşi, cu siguranţă, să mintă bine.

Insa Capricornii nu se folosesc des de acest talent şi nu spun minciuni decât atunci când e neapărata nevoie. In general, minciunile lor sunt inofensive deci, dacă ai în viaţa ta un Capricorn, nu ar trebui să-ţi faci prea multe griji în această privinţă.

3. Scorpion

Linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină pentru nativii din Scorpion. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt. Chiar şi atunci când sunt prinşi, chiar dacă le sunt aduse dovezi, ei nu vor recunoaşte niciodată că au spus o minciună, reuşind mereu să întoarcă lucrurile în favoarea lor.

Cu toate acestea, Scorpionii nu mint des, evită să o facă, pentru că se simt penibil atunci când sunt prinşi. Şi cum ştiu că “minciuna are picioare scurte”, preferă să nu se pună într-o astfel de situaţie.

2. Gemeni

Nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” când vine vorba de minciuni. Nativii din Gemeni sunt extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult.

Şi chiar dacă par mincinoşii perfecţi, deseori sunt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul.

1. Fecioară

Avem un câştigător! Nicio zodie nu poate să mintă mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceştia sunt isteţi şi extrem de “agili” când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât bine spuse, încât până şi ei le cred.

Nici o zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sunt Fecioarele. Nu au nici o problemă cu asta şi o fac instinctiv, chiar şi fără un motiv anume. Aşadar, dacă aveţi o Fecioară în jur, sa fiţi cu ochii in patru!

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )