TOP 5 – GANDURI TOXICE de care trebuie sa scapi

TOP 5 – GANDURI TOXICE de care trebuie sa scapi

loading...

1.Dramele tale şi ale altora

Nu te lăsa absorbită de drame, fie că este vorba de propria viaţă sau a altora. Încearcă să nu te mai laşi acaparată de problemele şi grijile altora şi nu declanşa situaţii conflictuale în viaţa ta amoroasă sau familială.
Încearcă să te concentrezi pe lucrurile pozitive: în loc să te enervezi de o situaţie care s-a schimbat, fii curioasă şi vezi ce beneficii ai din schimbare, în loc să fii invidioasă, admiră şi ţinteşte mai sus.

2.Vrei să te placă toată lumea

Multe femei cad în această capcană şi vor ca toată lumea să le placă, să le iubească şi să le aprobe. Lumea virtuală promovează şi mai mult acest tip de comportament, care poate aduce nefericire şi chiar depresii, dacă nu obţii acea valorificare din partea altora.

3.Inventezi scuze

Vrei de mult timp să mergi la sală, dar nu ai timp, eşti răcită, nu ai bani, nu ştii dacă nu cumva există variante sau sporturi mai potrivite pentru tine, etc. Sună cunoscut?
Indiferent dacă este vorba despre o activitate, un curs pe care îl tot amâni, o iubire ţinută secretă, scuzele nu te ajută cu nimic.
Ia-ţi inima în dinţi şi asumă-ţi eşecurile. Cel mai probabil vor fi mai puţin de jumătate din cât îţi imaginezi tu.

4.Nu ai încredere în instinctul tău

Dacă instinctele tale sunt puternice, dar lumea din jur te-a convins că greşeşti, nu te lua după ei.
Una este să accepţi şi să urmezi sfaturile altora şi alta este să nu crezi în tine. Orice femeie are intuiţie şi nu trebuie să ignori dorinţele şi gândurile tale ascunse. Sunt acolo cu un motiv şi nimeni pe lumea asta nu ştie mai bine ca tine de ce ai nevoie tu.

5.Gânduri care îţi răpesc puterea

Dacă obişnuieşti să gândeşti în termeni ca: „nu ştiu dacă e bine, nu cred că procedez corect, poate că ar trebui să nu spun asta, nu mă simt pregătită, dar încerc”, etc îţi răpeşti singură din strălucire şi din succes.
Lumea reacţionează la încrederea unei persoane şi, la nivel subconştient, astfel de remarci te pot face să pari mai mică şi mai neînsemnată. Nu te sabota singură!

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )