Top 5 OBICEIURI care iti ADUC SARACIA LA USA

Top 5 OBICEIURI care iti ADUC SARACIA LA USA

loading...

Psihologii au stabilit care sunt obiceiurile gresite care, practic, iți „programează” sărăcia.

Ele au o influență cruciala asupra stării fiziologice a creierului tai și îți ”asigură” sărăcia !

Inainte de a prezenta obiceiurile daunatoare prosperitatii tale, nu uita acest SECRET: oamenii bogați au o trăsătură comună – familia este cea mai mare bogăție a lor. Deoarece doar aici poți găsi susținere, liniște și înțelegere atunci când în viața de zi cu zi e  o adevărată criză. 

Iata topul 5 al obiceiurilor de care trebuie să scapi imediat !

1. Obiceiul de a face economii din orice

Dacă primul lucru pe care îl faci atunci când mergi într-un magazin este să cauți sectorul cu reduceri, dacă crezi că colegii tăi au un salariu mai mare, lucrând mai puțin și dacă niciodată nimănui nu îi împrumuți bani, nu lași chelnerului bacșiș, mai mult decât atât, nu vrei să ai un copil din cauza salariului pe care îl ai – cel mai probabil, obiceiurile care te duc la sărăcire sunt deja în sângele tău.

Psihologii sustin că intenția spre o economisire totală, este un semn al unei griji iraționale, individul neavand o balanță între venit și cheltuieli.

2. Obiceiul de a cere compătimire

Autocompătimirea = reteta spre dezastru !

Atragi sărăcia atunci când începi să te plângi prea des de soarta nefericită pe care o ai și ceri compătimirea celor din jur. Nu ai silueta potrivită, nu ai salariul dorit, nu ai studiile pe care ți le-ai dorit, nu ai casă pe care o visezi– totul, absolut totul din jurul tău îți pare a fi un motiv bun pentru a cere milă și compătimire pentru viața pe care o ai și cât de nenorocit ești.

Atentie, oamenii care obișnuiesc să se plângă mereu, își pierd atenția celor din jur. Poate să-ți fie milă de cineva la nesfârșit, dar și acel cineva trebuie să facă ceva pentru a-și schimba viața.

Autocompătimirea – e cea mai bună soluție pentru a obține un serviciu slab plătit și o viață gri.

3. Obiceiul de a-i analiza pe toți „prin bani”

Doar oamenii care s-au auto-programat la sărăcie, consideră că fericit poți să fi doar dacă ai un salariu cu multe zerouri. Ei mai consideră că nu te poți bucura de viață dacă nu ai haine scumpe, o vilă și o mașină de lux. Sociologii declară că la întrebarea „Ce ai nevoie pentru a fi fericit?”, doar oamenii sărăci încep să enumere bunuri materiale.

Oamenii cu venituri mari enumeră dragostea adevărată și prietenia. Iar bogăția lor nu se află în contul din bancă. Potrivit lor, bogați sunt cei care atrag banii, care creează idei pentru business din nimic. Un om cu adevărat de succes nu depinde de cât de mare este sacul său cu aur.

4. Obiceiul de a intra în panică atunci când se termină banii

Când doar la gândul că ai putea să fii demis, pulsul tău crește, acesta poate fi un semn că deja începi să te pregătești de sărăcie. Oamenii bogați nu pun accentul pe bani – azi au bani, mâine nu. Și așa de fiecare dată.

5. Obiceiul de a face o muncă care nu-ți place

Dacă nu eu, atunci cine? Psihologii afirmă că oamenii care de obicei fac lucruri care nu le plac – potențial sunt pregătiți pentru insuccese și sărăcie. Cauza acesteia este sentimentul care apare din cauza faptului că trebuie să facă lucruri care nu îi plac.

In concluzie, fă doar ceea ce îți place, pentru a primi o plăcere dublă.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )