TOP 7 LUCRURI pentru care SA NU ITI CERI SCUZE NICIODATA

TOP 7 LUCRURI pentru care SA NU ITI CERI SCUZE NICIODATA

loading...
 • Un simplu “îmi pare rău” te poate scuti, deseori, de multe probleme, însă în unele situaţii este mai bine să nu îţi recunoşti vinovăţia. Află pentru ce nu ar trebui niciodată să îţi ceri scuze
 1. TRECUTUL TAU –
  • Toată lumea face greşeli, nu trebuie să îţi ceri scuze de fiecare dată când prietena ta îţi reproşează ce ai făcut acum doi ani sau când părinţii tăi îţi reamintesc de băiatul rebel pe care l-ai adus acasă. Câtă vreme nu mai faci astel de alegeri, nu există niciun motiv să se mai vorbească despre asta.
 2. CREDINTELE SI PRINCIPIILE TALE –
  • Oamenii au tendinţa de a te judeca prin prisma lor, iar dacă nu faci ca ei ori nu crezi în aceleaşi lucruri, probabil cred că greşeşti. Nu lăsa pe nimeni să te facă să îţi schimbi ideile şi principiile. Luptă întotdeauna pentru lucrurile în care crezi, pentru că nu sunt cu nimic mai prejos decât ale celorlalţi.
 3. PENTRU CA SPUI ADEVARUL –
  • Nu îţi cere scuze dacă îi spui prietenei tale că nu o avantajează rochia pe care a cumpărat-o. Dacă chiar asta crezi, este corect să ştie, iar dacă se supără, probabil nu este genul de om pe care să îl ai prin preajmă.
 4. EMOTIILE TALE –
  • Nu te simţi prost că mai plângi la filme sau în faţa unor situaţii intense. Este foarte sănătos să îţi exprimi emoţiile şi nu ar trebui niciodată să îţi ceri scuze pentru ele.
 5. PETRECI MULT TIMP CU OAMENII CARE TE FAC FERICIT –
  • Dacă alegi, într-o zi, să petreci timp cu iubitul tău, în locul prietenelor tale, nu îţi cere scuze pentru asta. Aşa ai simţit, iar dacă ţin la tine, te vor înţelege.
 6. IERTI PE CINEVA –
  • Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie să ierţi o persoană care te-a rănit şi să fii întrebată de ce ai făcut-o. Iertarea este unul dintre lucrurile care te ajută să evoluezi, aşa că nu îţi cere niciodată scuze că ai avut putere să faci asta.
 7. ESTI TU INSATI –
  • Chiar dacă eşti ciudat, chiar dacă ai prea multe opinii sau îţi place să critici, nu trebuie să îţi ceri niciodată scuze pentru cine eşti. Oamenii care te plac, te vor accepta, iar cei care nu o fac, nu au ce să caute lângă tine.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )