Tot mai multi oameni sustin ca noi am trait vieti trecute. Iata semne care va arata daca v-ati intalnit intr-o viata anterioara!

Tot mai multi oameni sustin ca noi am trait vieti trecute. Iata semne care va arata daca v-ati intalnit intr-o viata anterioara!

loading...

Tot mai multi oameni sustin ca noi am trait vieti trecute. Iata semne care va arata daca v-ati intalnit intr-o viata anterioara!

Uneori suntem atrasi de oameni din motive pe care nu le putem explica sau intelege. Poate ca este o coincidenta faptul ca drumurile noastre cu altii se intersecteaza sau poate ca e vorba de altceva.

Teoria reincarnarii continua sa creasca in popularitate, iar tot mai multi oameni devin deschisi la ideea ca noi am trait cu totii vieti trecute. Este foarte posibil ca acesti oameni cu care avem legaturi permanente in aceasta viata sa-i fi cunoscut in vietile trecute.

AscensionAndRebirth2

Ati intalnit vreodata o persoana si intr-un fel va dati seama instantaneu ca voi doi o sa fiti foarte buni prieteni? Pare ca acest lucru se intampla mai des decat ati crede. Sufletele pereche si prietenii din vietile trecute se conecteaza intre ei in mod instantaneu.

La fel, daca aveti brusc sentimente de ostilitate fata de o persoana, ea probabil v-a facut rau intr-o viata anterioara. Daca nu va place de cineva, dar nu sunteti sigur de ce, s-ar putea sa fie cauza aceasta.

Legatura telepatica…

Continuarea aici —> www.almeea.ro

bigstock-hands-hold-earth-in-space-2128645

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )