Tu stii ce contine berea cu lamaie?!

Tu stii ce contine berea cu lamaie?!

loading...

Tu stii ce contine berea cu lamaie?!

Ştim bine că nimeni nu se opreşte la o sticlă cu bere atunci când iese cu prietenii. Moderaţia este cuvântul de ordine! Dar există falsa impresie că berea ar hidrata, lucru complet fals în opinia experţilor. „Berea este o băutură care conţine alcool, iar alcoolul, din contră, duce la deshidratare prin eliminare frecventă de urină, deci şi eliminarea apei din organism”, susţine Prof Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Vorbind despre berea cu arome de fructe, este  bine de stiut ca aceasta este de fapt un cocteil de calorii, E-uri, îndulcitori şi 0,002% aromă naturală. Specialiştii avertizează că aceste băuturi ar trebui evitate din cauza ingredientelor nu tocmai naturale care se regăsesc în compoziţie, potrivit csid.ro. Berea cu aromă de fructe conţine o cantitate mare de zaharuri şi îndulcitori , combinaţie care mai mult ca sigur va suprasolicita ficatul, existând chiar riscul de apariţie a steatozei hepatice (ficat gras).

O bere nu o să omoare pe nimeni şi nici nu va schimba cu mult cifra de pe cântar, însă consumul frecvent şi în cantităţi mari va duce în timp la probleme mari de sanatate!

Nu este de neglijat nici conţinutul caloric al berii cu fructe. La 100 ml de bere cu aromă aduci aproximativ 43 de calorii în organism, ceea ce înseamnă că o sticlă de 500 de ml îţi va face „cadou” aproape peste 215 calorii, cam cât un mic dejun copios.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )