Tunelul secret descoperit la Berlin sugereaza ca Hitler nu ar fi murit în buncărul său, ci ar fi evadat in America de Sud!

Tunelul secret descoperit la Berlin sugereaza ca Hitler nu ar fi murit în buncărul său, ci ar fi evadat in America de Sud!

loading...

Tunelul secret descoperit la Berlin sugereaza ca Hitler nu ar fi murit în buncărul său, ci ar fi evadat in America de Sud!
Socante fișiere FBI fac o descoperire surprinzătoare, care sugerează ca Hitler nu ar fi murit în buncărul său, la sfârșitul celui de al doilea război mondial, el fugind de sub nasul sovieticilor invadatori si si-ar fi petrecut tot restul vieții sale intr-un loc secret în jungla argentiniana.

S-a dovedit ca la data de 21 aprilie 1945, opt avioane au fost încărcate cu lucrurile personale ale Führerului.
S-a găsit un zid fals într-o stație de metrou din Berlin, care ar fi putut facilita evadarea Führerului acum 70 de ani.
FBI a declasificat 700 de documente confidențiale. Acestea indică faptul că, probabil, cel mai mare criminal de război din istorie nu s-ar fi sinucis în “Führerbunker”, dar în schimb a fugit în America de Sud cand Germania nazistă s-a prăbușit.
Un memoriu secret de la directorul FBI, J. Edgar Hoover a declarat că: “Oficialii armatei americane din Germania, nu au localizat trupul lui Hitler, și nici nu a existat o sursă de încredere care sa spuna cu siguranță că Hitler a fost gasit mort.”
În urma războiului, mulți experți s-au întrebat dacă Führerul le-a falsificat moartea, iar armata SUA a dezvoltat o operațiune clandestină pentru a-l cauta pe acesta in Spania.
Înarmați cu tehnologie de ultimă oră și acest la fișiere FBI, o echipa de anchetatori de renume au abordat acest caz. S-a dedus inițial că liderul nazist ar fi iesit din buncărul său la aeroport, mergand în întregime în subteran, cu excepția ultimelor 200 de yarzi.
Zvonuri au circulat mult timp despre un tunel, insa până în prezent ramane necunoscută cum se leagă această finală de 200 de yarzi la o stație de metrou din apropiere (o dată cunoscută sub numele de U6 și acum numit Luftbrücke) la aeroport. Se pare ca inte timp au descoperit acel tunel de legatura. Acest lucru oferă “veriga lipsă” din ceea ce a fost stația de metrou U6 la Tempelhof și ar fi permis Führerului să scape fără a fi capturat deasupra solului de sovieticii jefuitori.

Source: Daily Express

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Iuri Romanov 5 months

    Finalul articolului face toti banii! Citez ,,sovieticii jefuitori”. Asa e, hoardele de rusi abrutizati de alcool asta au fost, niste jefuitori.

  • Disqus ( )