Un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii miri! Nu  stim daca cei doi mai sunt casatoriti in prezent!

Un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii miri! Nu stim daca cei doi mai sunt casatoriti in prezent!

loading...

Un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii miri! Nu  stim daca cei doi mai sunt casatoriti in prezent!

Se spune ca ziua casatoriei ar trebui sa fie una dintre cele mai importante si mai fericite momente din viata unui cuplu. Insa ceea ce trebuia sa fie un eveniment perfect s-a transformat intr-un adevarat dezastru pentru tinerii din imaginile alaturate. Filmuletul ii surprinde la momentul tortului, cand ei trebuie sa taie o felie si sa il guste, servindu-se reciproc.

Primul a fost barbatul, care i-a intins proaspetei sale sotii o lingurita cu tort, dupa care femeia a gustat. Nimic ciudat pana aici. Doar ca, atunci cand a venit randul ei, mireasa a vrut sa faca o gluma, dar barbatul si-a iesit din pepeni si a facut un gest care a socat pe toata lumea: i-a dat sotiei o palma puternica peste mana.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )