Publicitate

loading...

Un tânăr de DOAR 12 ani a hotărât să plece într-o călătorie de 4000 km, la volanul unei mașini. Cati km a reusit sa parcurga soferul nabadaios?!

Un tânăr de DOAR 12 ani a hotărât să plece într-o călătorie de 4000 km, la volanul unei mașini. Cati km a reusit sa parcurga soferul nabadaios?!
loading...

Un tânăr de DOAR 12 ani a hotărât să plece într-o călătorie de 4000 km, la volanul unei mașini. Cati km a reusit sa parcurga soferul nabadaios?!

Tânărul de 12 ani a hotărât să traverseze Australia, de la est la vest, însă nu oricum, ci la volanul unei mașini.

Oficialii poliției australiene din Broken Hill au tras pe dreapta o mașină care avea bara din spate ruptă. O surpriză uriașă au avut atunci când au descoperit cine se afla la volan. Mașina era condusă de un băiat de doar 12 ani, care plecase într-o călătorie de 4.000 de kilometri.

 Potrivit Libertatea.ro, acesta plecase de pe coasta de est a Australiei și se îndrepta către orașul Perth, aflat pe coasta de vest.

Băiatul a fost oprit după ce a parcurs aproximativ 1.300 de kilometri, a anunțat poliția din Broken Hill. Tânăul a fost reținut și dus la secție, în timp ce ancheta în acest caz este în desfășurare. Nu este clar cui aparținea mașina și nici motivul ce l-a determinat pe acesta să plece în călătoria de 4.000 de kilometri.

Nu este pentru prima oară când un copil ajunge în atenția polițiștilor rutieri din Australia. În urmă cu un an, o fată, tot de 12 ani, a fost prinsă în timp ce gonea cu 122 de kilometri la oră pe o șosea din Tasmania.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]