Uneori,  bebelusii provoaca mari surprize. Iata cateva dintre cele mai ciudate nasteri.

Uneori, bebelusii provoaca mari surprize. Iata cateva dintre cele mai ciudate nasteri.

loading...

Uneori, nasterea bebelusilor provoaca mari surprize. Se nasc copii care nu au aceeasi culoare ca parintii lor, sau bebelusi gingantici, sau gemeni extrem de rari. Iata cateva dintre cele mai ciudate nasteri.

Nasterea unui copil, din pantecele unei femei aflata in moarte cerebrala a fost o premiera. Copilul a rezistat traumei prin care a trecut mama si care a dus la incetarea tuturor functiilor cerebrale si a continuat sa se dezvolte. Din luna a patra de sarcina, vreme de inca 22 de samptamani copilul a continuat sa creasca, cand a fost adus pe lume prin cezariana. Sarcina femeii a fost intretinuta artificial si supravegheata strict. Copilul s-a nascut sanatos.

Ben si Angela Ihegboro sunt un cuplu de culoare, ei fiind de origine nigeriana. Au fost socati cand au aflat ca cel de al treilea copil al lor, o fetita, s-a nascut complet alba, cu parul blond si ochi albastri. Mama a fost supusa unui test ADN, care a dovedit ca micutul este, dincolo de orice banuiala, copilul cuplului. Testele suplimentare au aratat ca micuta nu este albinos. Copila a fost numita Nmachi, adica “frumusetea lui Dumnezeu”.

Despre alti bebelusi deosebiti aflati in clipul ce urmeaza.

 sursa Monthly Winners

 

 

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )