Vladimir Putin are origini românești! Știrea care va zgudui lumea!

Vladimir Putin are origini românești! Știrea care va zgudui lumea!

loading...

Vladimir Putin are origini românești!

Vladimir Putin are origini româneşti. Asta a declarat un jurnalist de la Moscova. Astfel, stră-străbunicul liderului de la Kremlin ar fi fost originar din Moldova şi ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir.

Despre Vladimir Putin şi familia sa circulă multă zvonuri, iar liderul de la Kremlin este atât de rezervat în ceea ce priveşte viaţa sa privată nu face decât să le alimenteze.

Un alt zvon care circulă despre Putin este că originile sale sunt, de fapt, româneşti. Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină.

Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută. Strămoşul lui Putin ar fi fost chiar decorat de ţarul Petru cel Mare pentru loialitate.

Potrivit tradiției rusești în familia Putină, pe linie paternă, toți primii născuți au fost numiți Vladimir. Astfel, generație după generație, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre aceștia , Vladimir Vladimirovici Putină, bunicul lui Putin , ar fi fost bucătarul personal al lui Stalin.

Sursa: ccplus.ro

capture-20161117-151341-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )