Yamaha Aerox 4

Yamaha Aerox 4

loading...

Ești tânăr și știi ce vrei.
Ori vrei ceva, ori nu vrei! În niciun caz nu vei accepta locul doi! Atunci, primul tău scuter trebuie să fie Aerox. Nici nu poate fi vorba de altceva.

Cu o caroserie stil super sport şi un şasiu uşor de manevrat, Aerox este ultimul răcnet în materie de scutere sport Yamaha de 50 cmc. Nimic nu-l poate atinge pe drum. Iar acum, cu cel mai recent model Aerox 4, există şi mai multe opţiuni. Motorul compact în 4 timpi, cu sistem de răcire cu lichid, oferă performanțe energice și economice. Iar Aerox 4 este dotat cu toate lucrurile pe care le iubeşti şi care ţin de original: caroserie elegantă, jante uşoare şi frâne disc puternice. Şi cea mai cool imagine pe stradă.

Acest original scuter sport cu motor de 50cc va fi centrul atenţiei oriunde te duci. Şi asta pentru că cel mai recent Aerox 4 a fost creat pe baza aceleiaşi filosofii fără compromisuri ce caracterizează şi seria R a motocicletelor noastre supersport high-tech.

Cu partea din faţă dinamic concepută, cu apărătoare mari pentru picioare, pentru o protecţie sporită împotriva vântului, caroseria aerodinamică îi asigură lui Aerox 4 o redutabilă prezenţă pe stradă.

Noul motor în 4 timpi, 50 cmc asigură accelerare puternică, o mare economie și un grad redus de emisii. Iar pentru o performanţă de manevrare mai palpitantă, Aerox 4 este echipat cu un şasiu tubular tip sport, jante ușoare și frâne de disc cu diametru mare.

 

2015-Yamaha-Aerox-4-EU-Absolute-White-Studio-001 2015-Yamaha-Aerox-4-EU-Matt-Grey-Studio-001

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )