Zodiile care nu prea au noroc în căsnicie sau în relații

Zodiile care nu prea au noroc în căsnicie sau în relații

loading...

Trei sunt zodiile care nu prea au noroc în căsnicie sau în relații, fie pentru că se îndrăgostesc prea repede, fie pentru că nu au învățat încă să gestioneze traiul în doi. Pentru ele, este foarte greu să facă asta și de cele mai multe ori ajung să se despartă pentru că se simt neîndreptățite! Care sunt aceste zodii? Află acum de la Elli.ro! 

Zodiile care nu prea au noroc în dragoste și în căsnicie sunt Taur, Rac și Pești. Dacă ai prieteni în aceste zodii, îți vei da seama cu ușurință că nu prea sunt obișnuite cu traiul în 2 și că le place să fie mai mult singure. Sau, pur și simplu, căsnicia este prea mult pentru ei și nu pot gestiona acest aspect prea bine.

Taur

Este unul dintre cei mai mai ghinioniști ai zodiacului. Lui nu îi merge bine mai nimic, iar atunci când îi merge bine, se asigură să strice ceea ce a construit, din cauza orgoliului. Atunci când se ceartă,o face violent, așa că este foarte greu pentru cineva să stea prea mult timp pe lângă el. Nu prea vor să se lase iubiți și nu vor să iubească, de aceea este și foarte complicat să rămână într-o căsnicie. Vor schimba partenerii frecvent, pentru că li se pare că nimeni nu este ca ei și că nimeni nu îi înțelege.

Rac 

Continuarea aici —-> elli.ro

capture-20160721-144346-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )