ZODIILE cele mai ELEGANTE

ZODIILE cele mai ELEGANTE

loading...

Ai ghicit, cand spunem ELEGANTA, ne referim nu doar la prezentarea vestimentara a semnelor astrale in cauza, cat la intregul ansamblu de trasaturi definitorii ale acestora, cum ar fi, charisma, clasa, stil.

Exista cateva semne zodiacale ,dupa cum si tu probabil ai observat sau ai intuit de-a lungul timpului, care se ”desprind” parca de restul, facandu-se remarcate prin ceea ce multi numesc ‘chic’, iar altii clasa, ele netrecand niciodata neobservate cand se afla intr-un grup mai mare de persoane.

Zodiile elegantei sunt urmatoarele:

VARSATORUL – este semnul ”cel mai cu stil si clasa” din intregul zodiac. Ceea ce constituie ‘cireasa de pe tort’ in cazul nativului din Varsator, este tocmai faptul ca nici macar nu este o zodie materialista. Nimeni nu a spus ca nu s-ar pricepe la haine, la stil vestimentar in general, ba dimpotriva. Insa, poti spune fara sa gresesti,  ‘clasa’ vine din interior cand e vorba de Varsatori.

Firi introvertite, enigmatice, Varsatorii se remarca prin eleganta comportamentului atunci cand interactioneaza cu altii, cu alte cuvinte, greu ne-am putea da seama despre ceea ce simt ei cu adevarat in sufletul lor cand este vorba de alte persoane. E greu sa le interpretezi parerea despre altii, in mod sigur.

LEUL – este semnul cel mai impunator al zodiacului. ‘Clasa’ e la ea acasa atunci cand ne referim la nativii din Leu. Ceea ce face acest aspect chiar si mai puternic, este faptul ca ‘stilul’ e dublat de profunzime si caracter in cazul Leilor. Stiai ca cei mai mari actori ai Romaniei si nu numai ai tarii noastre, au fost Lei? E tot ce trebuia sa stii, nu-i asa?

Da, Leul e un Rege al zodiacului cand vrem sa vorbim de ‘clasa si stil’. Din nefericire, multi il percep ca fiind arogant, desi in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Tocmai naturaletea Leilor, sinceritatea afisata, ii face pe acestia uneori invidiati si antipatizati. In mod cert, putini pot fi ca ei.

FECIOARA – nu se remarca doar prin hainele cu stil pe care le poarta, ci mai ales prin felul charismatic si respectuos prin care se comporta in societate. Se pare ca nu exista un semn zodiacal care sa poata face ceea ce nativul din Fecioara poate si anume sa ii faca pe toti oamenii prezenti, constienti de importanta sa, atunci cand isi face aparitia intr-un anume grup.

Nu prea vorbaret din fire, Varsatorul este mai mult genul de ”tace si le coace”, analizand cu corectitudine fiecare aspect al situatiei care il inconjoara si niciodata nu se face de ras prin idei sau concluzii pripite.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )