ZODIILE cu SUCCES IN CARIERA in 2016

ZODIILE cu SUCCES IN CARIERA in 2016

loading...

 

TAUR

Foarte stabili, atât din punct de vedere sentimental, cât şi profesional, Taurii se pare că pot avea un job total diferit de plăcerile lor sau cu ceea ce au studiat şi i-a încântat din toate punctele de vedere, din simplul motiv că ar fi mai bine plătiți sau că ar avea mai multe oportunităţi de avansare.

Anul 2016 este un an cu mari oportunitati financiare pentru nativii din acest semn zodiacal. Partea interesanta este ca acestea vor veni din zona carierei, a muncii asidue, nu vor fi castiguri-surpriza sau ”bani din cer”. Tot ce castiga Taurul in 2016 va fi numai ca rezultat al propriilor eforturi.

GEMENI

Persoane extraordinar de deschise şi comunicative, Gemenii nu pierd nicio oportunitate pentru a vorbi de câştiguri, de posibilităţile de a se îmbogăţi chiar peste noapte. Fac multe compromisuri doar pentru binele şi confortul propriu, îşi asumă riscuri mari şi se bazează întotdeauna pe intuiţie. Cel mai bine se simt când nu primesc ordine şi sunt proprii lor şefi. Se descurcă foarte bine în carieră, deoarece se adaptează repede în orice fel de circumstanţe.

Mari sanse de castig se anunta pentru nativii din Gemeni in 2016. Oportunitatile care bat la usa Gemenilor sunt de toate tipurile, inclusiv bani castigati usor, sunt sanse aproape nemeritate si nesperate. Ciuliti urechile daca sunteti nascuti sub acest semn, caci oportunitatile in cazul vostru, nu vor intarzia sa apara.

FECIOARA

Firi realiste, Fecioarele nu se pierd cu firea când vine vorba de orice obstacol sau problema care le-ar putea ieşi în cale. Premeditează orice scenariu înainte de a se întâmpla şi deja au în minte numeroase posibilităţi de a ieşi cu bine din toată situaţia. Când vine vorba de momente de criză, acești nativi sunt trimişi la înaintare şi, din acest motiv, îşi câştigă extraordinar de repede respectul în faţa superiorilor. Sunt dedicaţi carierei, dar niciodată nu își vor lăsa familia pentru această ramură, mizând pentru un echilibru perfect.

Mari oportunitati de afaceri vor intampina in acest an. Anul 2016 este cu adevarat anul carierei pentru voi !

CAPRICORN

Când vine vorba de ascensiune profesională şi reuşită în tot ceea ce îşi propun, Capricornii se află pe primele locuri. Ei întotdeauna vor pune accentul pe o carieră solidă înainte de a-şi întemeia o familie şi vor face din aceasta o prioritate. Muncesc extraordinar de mult şi nu acceptă merite dacă simt că nu li se cuvin sau dacă nu au depus destul efort pentru reuşita acestora. Au foarte multe calităţi şi datorită acestui lucru sunt mereu văzuţi în posturi de conducere, cu toate că pot fi consideraţi uneori nemiloşi sau tranşanţi.

Foarte multe sanse de imbogatire prin cariera apar in calea voastra in 2016. Nu le ratati !

VARSATOR

Vărsătorii sunt comunicativi si deschişi, dar rămân şi realişti şi cu ochii pe premiu, cu toate că dau senzaţia că ar fi uşor aerieni. Carisma lor şi simţul practic, sunt cele două calităţi care îi pun în vârful piramidei, la conducere. Singurul dezechilibru va apărea în momentul în care se vor implica mult mai mult în proiect decât este cazul şi vor avea de suferit dacă nu va fi o reuşită totală.

Nativii din Varsator sunt campionii castigurilor provenite din zona carierei in 2016 ! In luna martie exista sansa sa semnezi un contract important pana in data de 16 a lunii.

Un sfat: citeste cu atentie toate ofertele pe care le vei primi !

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )