Au înfiat o fetita, dar în curând au aflat adevărul șocant despre trecutul ei!

Au înfiat o fetita, dar în curând au aflat adevărul șocant despre trecutul ei!

loading...

Au înfiat o fetita, dar în curând au aflat adevărul șocant despre trecutul ei!

Diana Lierow si Bernie au crescut cinci băieți minunați. Dupa ce acestia au crescut si au plecat la casele lor, au decis sa infieze un copil, o fetita. Cautand printre fotografiile copiilor orfani, le-a captat atentia o poza alb-negru, a unei fete cu ochi patrunzatori. Atunci au ales-o pe ea. Asistenții sociali au început să-i convingă să renunțe la această idee. Pur și simplu spuneau că “era ceva în neregulă” cu fetița și îi sfătuiau să nu o adopte, spunandu-le apoi adevarul.

Dezvoltarea ei mentală corespundea vârstei unui copil mic. Fetița avea deja 9 ani dar ea încă purta scutece, abia începea să lase biberonul și nici măcar nu putea vorbi…Dar Bernie și Diana nu au renunțat la ideea de a o adopta. S-a dovedit că ea era aproape sălbatică. Până la vârsta de șapte ani, părinții au tratat-o mai rău decât ca pe un animal!

Detectivul Mark Holst, cel care a descoperit fetița își amintea: “Sunt de 27 de ani în poliție, iar acest caz este cel mai teribil din cariera mea! Peste tot în casa în care am găsit copilul era o mizerie groaznică. Din tavan atârnau pânze de păianjen, pe jos se afla un munte de fecale de câine și de jur împrejur mișunau gândacii de bucătărie. Și iată printre toate aceste grozăvii noi am găsit fetița de șapte ani într-un scutec umed și extrem de slăbită”.

Mama biologică a fetei a fost lipsită de drepturile părintești și i-a fost prescris un tratament psihiatric obligatoriu. Iar fetița a cărei nume era Danielle, a fost plasată într-un orfelinat special. Acolo ea a început să se obișnuiască treptat cu o viață normală, dar progresul era destul de mic. Danielle a învățat să mănânce alimente solide, dar restul lucrurilor au fost aproape la fel de triste ca în timpul plasării sale în orfelinat…

S-a decis ca aproprierea cuplului de copilă să se facă treptat.

“Când Danielle m-a văzut, pentru prima dată, ea s-a înghesuit speriată într-un colț. Părea a fi mai curând un animăluț decât un copil. Dar, privind-o pe fetiță în ochi am realizat că trebuie neapărat să o ajut” – își amintește Diana, dar imediat s-a format o legătură spirituală. Danielle de obicei se panica cand vedea straini, acestia riscand să fie mușcați de catre fata. Diana -a castigat increderea.

Diana și Bernie vizitau fetița în fiecare zi, timp de 2 saptamani, apoi au luat-o acasa. Fata a inceput sa se schimbe vizibil. In 8 ani s-a schimbat complet. La 13 ani avea nivelul unui copil de 6, si continua sa faca progrese.

Sursa: perfectmedia.tv

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )