Ce MASINA s-ar potrivi ZODIEI TALE!

Ce MASINA s-ar potrivi ZODIEI TALE!

loading...

TU carui semn astral ii apartii si ce MASINA crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine ?

BERBECII si-ar dori o maşina puternica siroşie. Iubitori de viteza si putere, in mod cert vor opta pentru un Ferrari.

TAURII doresc o masina sigura si mare, incapatoare, care sa asigure confortul intregii familii. In mod cert, o masina de teren este alegerea perfecta.

GEMENII, prefera o maşină agila, ei fiind soferi excelenti. Pot  opta pentru orice automobil care”merge bine”.

RACII  sunt adeptii sigurantei, asa ca garantat aleg  maşini omologate, sigure. Un Mercedes ar fi sigur in topul listei lor de optiuni.

LEII impunatori din fire, isi doresc o limuzină prezidenţială, eventual facuta la comanda. Atentia celorlalti indreptata spre opulenta lor, e practic, tot ce isi doresc.

FECIOARELE isi doresc o masina fiabila, care să consume puţin. o Masina electrica este in mod categori optiunea lor.

BALANTELE, obsedate de frumos, sigur nu vor alege nuante de gri pentru masina lor. Nimic trist, fara un element de personalizare sau fara culoare, nu va avea ce cauta in preajma automobilului lor.

SCORPIONII discreţi din fire, dar si mari iubitori de putere. In mod cert, vor opta pentru un automobil masiv, negru, cu geamuri fumurii.

SAGETATORII isi doresc o maşină care sa se ”asorteze” cu spiritul lor de aventură. Fara doar si poate, o maşină de teren ar fi alegerea lor.

CAPRICORNII zgarciti din fire, vor opta pentru un automobil care sa se supuna perfect raportului pret – calitate. Dar nu ar fi rau daca masina in cauza ar fi una clasica, cu renume… Un Rolls Royce este masina la care ar visa un nativ al acestui semn zodiacal.

VĂRSĂTORII fiind excentricii zodiacului, in mod cert vor opta pentru cea mai extravaganta masina. E un lucru stiut ca cele mai bizare si colorate automobile apartin, de obicei, Varsatorilor.

PESTII sunt cei mai nehotarati in ceea ce priveste alegerea unui automobil datorita firii lor lor boeme. Ei sunt singurul semn zodiacal care uita de obicei locul de parcare…sau chiar unde au pus cheile de la masina.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )