Dupa ce a fost ingropata de vie, aceasta a nascut in sicriu o fetita!

Dupa ce a fost ingropata de vie, aceasta a nascut in sicriu o fetita!

loading...

Dupa ce a fost ingropata de vie, aceasta a nascut in sicriu o fetita!

Dupa ce a fost ingropată de vie,  femeia dăduse naștere copilului său. Trupul fara viata al fetitei se afla lângă trupul mort al mamei.

Doamna Bobin, însărcinată în 7 luni, a venit cu un vapor din Africa în America. După câteva zile in care starea femeii s-a înrăutățit vizibil, soțul a dus-o la spital. Diagnosticul a fost febra galbena, iar medicii nu au putut sa o salveze, declarand-o moarta, atat pe ea, cat si pe copil. Medicul a scris declaratia de deces, desi asistenta sustine ca era convinsa ca femeia nu a murit pentru că  trupul său nu se răcea, iar mușchii abdomenului indicau că aceasta ar fi încă în viață, dar a tacut de teama de a nu-si pierde locul de munca. Chinuita de aceste ganduri, totusi, dupa slujba de inmormantare, a marturisit tatalui femeii ceea ce gandea, si credea. S-a cerut imediat deshumarea.

 

Martorii deshumării au fost ingroziti în momentul în care au constatat că femeia născuse copilul iar trupul neînsuflețit al acestuia se afla lângă trupul mort al mamei. Îngropată de vie femeia a născut o fetiță relatează stirileprotv.ro.

Dupa autopsie a rezultat faptul că femeia nu a murit din caura febrei galbene, ci din cauza asfixierii din sicriu. Aceleași rezultate au fost date și în cazul copilului care a fost născut sănătos și dacă nu ar fis fost asfixiat probabil ar fi trăit și în ziua de azi.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )