Esti o ZODIE CERTATA cu CURATENIA ? Momentul adevarului.

Esti o ZODIE CERTATA cu CURATENIA ? Momentul adevarului.

loading...

*****************************

Exista printre noi cateva semne astrale extrem de deordonate si care nu suporta sa puna prea des mana pe matura. Oare care sunt acele zodii ?

Afla si TU acum daca te numeri printre cele TREI ZODII care, pe buna dreptate, isi merita numele de zodii certate cu ordinea si curatenia !

PESTI

Avand o minte ”filozofica”, Pestii nu sunt genul de oameni care sa isi faca patul in fiecare zi. Datorita inclinatiei lor catre tristete, nativii din acest semn zodiacal sunt adeptii confortului in disconfort. Nu vorbim despre acelasi lucru la capitolul igiena personala a Pestilor. Acestia chiar iubesc sa miroasa bine si sa aiba hainele in perfecta stare, pentru a-i impresiona pe cei din jur… Doar cand e vorba de casa lor, sa nu fii surprins sa fii ”intampinat” de deordine cand te decizi sa le faci cate o vizita.

VARSATOR

Poate pentru ca nu ii place sa petreaca prea mult timp in casa, Varsatorul nu va fi obsedat de amenajarile interioare. Iubeste sa fie mereu pe drumuri, in natura… Firea sa idealista nu ii permite sa se ocupe de lucruri ”marunte” cum ar fi casa, ordinea si curatenia. Detesta rutina. Totusi, la capitolul aspect personal, nativul acestui semn zodiacal isi doreste sa se prezinte bine celor din jur, chiar daca uneori lasa impresia de persoana nearanjata…

GEMENI

Gemenii sunt adevaratii boemi ai zodiacului, de aceea sa nu te miri pentru faptul ca pot fi atat de dezordonati. In mod cert insa, a fi dezordonat nu inseamna si a fi murdar, cel putin nu in cazul nativilor acestui semn. Locuinta unui Geaman va fi extrem de deordonata, fel de fel de lucruri si haine aruncate peste tot, carti si reviste imprastiate, pat nefacut… Eo cu totul alta poveste insa cand ne referim la aspectul fizi al unui Geaman. Acesta va fi obsedat de o igiena corporala perfecta, iar hainele sale vor arata intotdeauna impecabil.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )