Publicitate

loading...

Hitler si cum iubea el femeile! Ciudat, dar reusea sa le fascineze!

Hitler si cum iubea el femeile! Ciudat, dar reusea sa le fascineze!
loading...

Hitler si femeile! Ciudat, dar reusea sa le fascineze!

Conform scriitorului Martin Amis, care a cercetat amănunţit epoca nazistă pentru cartea sa „Zona de interes”, se pare că dictatorul nazist Adolf Hitler susţinea raporturi amoroase cu Eva Braun îmbrăcaţi şi fără atingeri, motivul fiind obsesia pentru igienă. Se presupune că ajungea la extaz doar uitându-se cum aceasta îşi ridica fusta.

„El nu îşi scotea hainele nici în faţa doctorului şi era aproape fanatic cu privire la curăţenie, ceea ce îmi sugerează asexualitatea”, spune scriitorul.

Amis a susţinut că Hitler ar fi avut relaţii similare cu nepoata sa, Angela „Geli” Raubal, care a lucrat pentru el, în apartamentul din Munchen. După o ceartă între cei doi, pe 18 septembrie 1931, Geli a fost gasită moartă în camera ei, cu un glonţ în plămân.

Fotograful official şi personal al lui Hitler, Heinrich Hoffmann,  dezvăluie multe detalii interesante din viaţa lui Adolf Hitler în cartea „Hitler, aşa cum l-am cunoscut” (Editura Corint, 2013), de care l-a legat o strânsă prietenie.

O amintire este de la nunta lui Hermann Esser, care se număra printre apropiaţii lui Hitler. Fotograful german spune că „deşi Hitler a refuzat să bea alcool, nu a stricat atmosfera creată. Când i s-a cerut, însă, să ţină o cuvântare a refuzat. “- Am nevoie de mase atunci când vorbesc, a spus el. Când mă aflu într-un cerc restrâns, pur şi simplu nu găsesc cuvintele potrivite. Nu sunt în stare să vorbesc la sărbători organizate în familie şi nici la înmormântări.”
În 1923, mai mulţi membri ai mişcării naţional-socialiste au fost arestaţi, în urma unui puci eşuat. Printre ei s-a aflat şi Hitler, care a fost încarcerat la închisoarea Landsberg. Mai mult de un an, cât a stat închis, Hitler a fost vizitat de câteva zeci de ori de prinţesa româncă Elsa Bruckmann, născută Cantacuzino, care l-a sprijinit moral şi i-a transmis mesajele de încurajare ale susţinătorilor.
De altfel şi în cartea sa Heinrich Hoffmann spune că după ce Hitler a ieşit din închisoare „doamna Bruckmann, soţia cunoscutului editor, care era de fapt o prinţesă de origine română, i-a dat lui Hitler mobilier pentru un birou.”
Tot Hoffmann spune că printre cei care l-au vizitat pe Hitler în Germania în perioada 1938-1940, şi pe care i-a şi imortalizat, s-au numărat şi regele Mihai şi mama sa, precum şi ministrul de Externe Grigore Gafencu.
Heinrich Hoffmann precizază în cartea sa că „Hitler a cunoscut-o pe Eva Braun în atelierul meu. Discuta cu ea despre lucruri total lipsite de importanţă. Se întâmpla rar să fie mai puţin distant şi să-i facă anumite complimente. Nici eu şi nici vreun angajat de-al meu nu ne-am dat seama că Hitler ar fi fost interesat de ea.”
Trebuie spus că Eva Braun a lucrat pentru fotograful Heinrich Hoffmann între 1930 şi 1945, cu anumite pauze.
„Hitler a reuşit să fascineze femeile şi asta mi s-a părut ciudat! În perioada în care lupta pentru putere, am văzut că femeile, în special cele mai în vârstă, erau înnebunite după el. Dumnezeule, dar ce scrisori a primit după ce a ajuns la putere! Femei măritate care se aflau în culmea exaltării şi îşi doreau un copil cu el.”, precizeaza adev.ro/oohv46.
Hitler s-a logodit cu două femei de-a lungul vieţii, iar cu Eva Braun s-a şi căsătorit, cu o zi înainte să se sinucidă amândoi în buncărul dictatorului.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]