Publicitate

loading...

Iata ce nu stiai despre vibratoare!

Iata ce nu stiai despre vibratoare!
loading...

Iata ce nu stiai despre vibratoare!

Vibratoarele sunt încă un subiect tabu în societatea noastră. Există, totuși, atâtea variante și culori încât s-a format o mică industrie cu acest scop.  Aceste dispozitive există de sute de ani și nu o să dispară prea curând din viața noastră. Fac deja parte din istoria umanității.

Chiar dacă nu folosești și nici nu ai de gând să îți cumperi vreunul, trebuie să știi că sunt încă multe lucruri pe care nu le cunoști despre aceste jucarii.

Regina Egiptului, Cleopatra folosea un vibrator. Cum electricitatea nu era încă descoperită în anul 54 înainte de Hristos, Cleopatra folosea altceva pentru a-i da energie și putere vibratorului. Albine vii erau introduse în spațiul gol din interiorul dispozitivului și acestea prin mișcarea lor antrenau primitivul vibrator.
La începutul anilor 1800, femeile care își doreau un vibrator mergeau la medic pentru a cere o prescripție. Femeile ce aveau nevoie de acest instrument erau considerate suferinde. Boala lor se numea isterie și cerea tratament.
Primele vibratoare cu fir au apărut la sfârșitul secolului 19 și foloseau aburul ca energie.
Vibratoarele sunt încă ilegale în unele state americane. În Alabama poți fi amendată cu 10.000 dolari dacă asupra ta se găsește un vibrator. În Texas este ilegal să ai mai mult de șase.
Unele vibratoare conțin materiale toxice ce pot afecta sănătatea. Nu există reglementări pentru jucăriile sexuale, deci pe piață pot ajunge vibratoare ce ne pot răni. Evitați jucăriile ce conțin ftalați, derivați ai naftalinei ce sunt legați de apariția diverselor cancere.
1 miliard de dolari se cheltuie anual pe vibratoare doar în SUA, mai mult decât se cheltuie pe prezervative. Cel mai scump vibrator e decorat cu diamante, perle și safire și costă exact un miliard de dolari.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]