Marimea palmelor si PERSONALITATEA

Marimea palmelor si PERSONALITATEA

loading...

Dimensiunea palmelor spune multe despre personalitatea ta. Afla care sunt caracteristicile tale ascunse, analizandu-ti palma si mainile!

Ce spune dimensiunea palmelor despre tine:

DACA AI PALMA MARE

Pentru a afla daca ai palma mare sau mica, masoar-o punand degetul mare la cot, iar degetul aratator sau cel mijlociu (in functie de care este mai lung) trebuie sa atinga incheietura mainii.

Daca o atinge, inseamna ca esti o persoana perspicace. Oamenii cu palmele rectangulare sunt considerate dealeri, buni manageri a situatiilor de criza. Acestia pot rezolva oricand orice problema.

Esti o persoana care adora aventurile de tot tipul, in special calatoriile. Ai o intuitie puternica si consideri ca orice problema are rezolvarea ei.

Esti o persoana mai degraba practica si bine organizata. Punctele tale forte sunt clarviziunea (nu in sens ezoteric) si logica.

Nu concepi discutii lipsite de rationament. Ai si o latura sensibila accentuata, insa nu iti place sa o arati. Ti se mai spune si perfectionistul deoarece vrei ca lucrurile sa fie bine facute chiar si daca munca la acestea dureaza secole.

 

mai departe citeste aici:

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )