Publicitate

loading...

Morţile SUSPECTE ale oamenilor CHEIE. Generalii lui Ceauşescu decedați în condiţii suspecte! Probele directe arată că generalul Milea a fost asasinat.

Morţile SUSPECTE ale oamenilor CHEIE. Generalii lui Ceauşescu decedați în condiţii suspecte! Probele directe arată că generalul Milea a fost asasinat.
loading...

Morţile SUSPECTE ale oamenilor CHEIE. Generalii lui Ceauşescu decedați în condiţii suspecte! Probele directe arată că generalul Milea a fost asasinat.

Generalii lui Ceauşescu au murit în condiţii suspecte. Au avut acces la informaţii secrete care puteau încurca multe planuri.

Istoria  spune că generalul Vasile Milea s-a sinucis, insa probele directe arătau că el a fost asasinat, dar nu au contat pentru anchetatori. De ce nu s-au găsit urme de pulbere arsă, de ce un general ca Milea se sinucide trăgându-şi cu pistolul în inimă în postură nefirască, de ce în buletinul INML se arată că s-a tras de la minimum 60 cm? Se presupune că, după ce şi-ar fi tras un glonţ în piept, stând pe scaun, s-a dus pe canapea şi şi-a pus pistolul pe birou.

Colonelul Gheorghe Trosca, adjunct al şefului USLA, e chemat la MAPN unde i se ordonă să sprijine apărarea. Trosca şi uslaşii săi au fost atraşi în capcană de însuşi ministrul apărării de atunci, gen. Nicolae Militaru. Col. Trosca era cel care instrumentase cazul gen. Militaru din care reieşea clar că acesta era agent sovietic.

Generalul Gheorghe Voinea, comandant al Armatei I, care ar fi cunoscut împrejurările  morții lui Milea, a fost găsit fără suflare în biroul lui, în anul 1990. Nu s-a anchetat decesul, si s-a zis moartea lui a fost naturală.

Generalul Cerbu, şeful centralei transmisiunilor MAPN, care a deţinut controlul asupra circulaţie informaţiilor şi ordinelor, a murit de cancer galopant şi s-a considerat a fi moarte naturală.

Generalul Safta, şeful dispozitivului de apărare al sediului MAPN, cel care i-a cunoscut pe membri celulei de comandă din sediul MAPN, a murit la începutul anilor 90.

Sursa:romaniatv.net

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]