Multi oameni au fost vindecați după ce au intrat în aceasta biserică din România! Fenomenul inexplicabil al icoanei care plange!

Multi oameni au fost vindecați după ce au intrat în aceasta biserică din România! Fenomenul inexplicabil al icoanei care plange!

loading...

Multi oameni au fost vindecați după ce au intrat în aceasta biserică din România! Fenomenul inexplicabil al icoanei care plange!

Biserica de piatră a fost construită în 1867 in Letca Nouă, județul Giurgiu, de mitropolitul Nifon, iar pictura murală din interior a fost realizată de marele pictor Gheorghe Tăttărescu. În satul Letca Nouă, situat în vecinătatea râurilor Milcovățu și Glavacioc, biserica, monument istoric de interes național, a devenit cunoscută și datorită icoanei făcătoare de minuni. De când icoana Maicii Domnului plânge aici se ţine în fiecare zi, la ora 18:00, acatistul Mântuitorului, iar la miezul nopţii paraclisul Maicii Domnului. În fiecare vineri are loc o slujbă importantă, Sfântul Maslu, care înseamnă dezlegarea trupului şi a sufletului de tot ce e rău. Preotul spune că fiecare se vindecă după cât de puternică este credinţa sa în Dumnezeu. Aici vin femei văduve şi părinţi cu copii bolnavi. Se roagă la icoană, se închină, spun rugăciuni şi aprind lumânări. Vin tarani, doctori, profesori. Aduc paine, ulei si dulciuri, pe care la dau de pomana, dar si hainele celor dragi. Se duc in spatele icoanei Maicii Domnului si ating un tricou, o rochita, o funda de par, de lemnul care plange.

‘Era în luna decembrie a anului 2002 când enoriașii au aflat minunea și zile și seri de-a rândul am stat în biserică și am văzut cum din ochii Maicii Domnului izvorau lacrimi de mir’, povestește o bătrână din comuna Letca Nouă.

După ce din Icoana Maicii Domnului au început să curgă lacrimi de chihlimbar, slujba Sfintei Liturghii se desfășura zilnic, iar vestea minunii a răzbătut peste granițele satului, aici începând “să curgă” pelerini din toate colțurile țării, relateaza www.agerpres.ro.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )