Povestea incredibila a femeii sechestrate de mama ei timp de 25 de ani!

Povestea incredibila a femeii sechestrate de mama ei timp de 25 de ani!

loading...

Povestea incredibila a femeii sechestrate de mama ei timp de 25 de ani!

La varsta de 25 de ani,  Blanche Monnier, o tanara bogata si foarte frumoasa, s-a îndrăgostit, în 1876, de un avocat neisprăvit, falit, cu mult sub rangul pretins de familia sa. Pentru ca mamei lui Blanche nu ii placea barbatul de care fiica ei se indragostise si cu care planuia sa se casatoreasca, aceasta a incuiat-o pe fata intr-o camera pana cand aceasta se razgandea si era dispusa sa renunte la relatia ei cu avocatul fara mari posibilitati financiare. Ea avea alte planuri pentru Blanche, de care tanara nici nu voia sa auda. Asa ca a inchis-o, ajutata de fratele fetii, si acolo a si ramas timp de 25 de ani. Nu mai conta nici faptul ca pretendentul lui Blanche Monnier a murit. Ba chiar ei au purtat doliu pentru presupusul deces al lui Blanche, fiindca toata lumea asa a crezut cand ea a disparut din ochii tuturor. Dar, Monnierii ascundeau un secret îngrozitor.

O scrisoare misterioasa a poposit pe biroul procurorului general al Parisului, pe 23 mai 1901: “Domnule Procuror General, am onoarea să vă informez în privinţa unui caz deosebit de serios. Este vorba despre o fată bătrână închisă în casa doamnei Monnier, flămândă şi care trăieşte într-o mansardă putedră şi igrasioasă, de mai bine de 25 de ani”.

Politia a investigat imediat informatia, si cand au gasit acel loc, dupa ce au spart lacatele care erau puse pe usa, mirosul ingrozitor i-a izbit! De pe un pat plin de resturi de mâncare şi excremente a scâncit, la vederea luminii, o creatură monstruoasă, numai piele şi os.

Batrana Monnier a fost arestata imediat, insa aceasta a decedat la 15 zile dupa monstruoasa descoperire. Dar s-a confesat si a povestit cum a inchis-o pe Blanche in pod “ca sa ii vina mintea la cap”, si pentru incapatanarea ei, a decis sa o tina captiva si dupa moartea avocatului, in 1885. Curios este ca in tot acest timp, Blanche ar fi putut sa fuga, dupa cum a sustinut si fratele acesteia, care a fost intr-un final achitat, insa nu se stie de ce nu a facut-o.

Blanche a murit într-un sanatoriu, 12 ani mai târziu, in 1913.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )