SENZATIONAL ! TESTUL OGLINZII – iluzia optică devenită virală

SENZATIONAL ! TESTUL OGLINZII – iluzia optică devenită virală

loading...

O iluzie optică devenită virală îți poate spune ce tip de persoană esti.

Ai nevoie doar de câteva secunde în care să te concentrezi pe această imagine.

Această iluzie optică nu este altceva decat un test de creativitate. Potrivit cercetătorilor, cu cât poți să treci mai ușor de la rață la iepure, cu atât ești mai creativ. Psihologii sustin că oamenii foarte creativi văd imediat ambele animale, creierul lor funcționand mai bine, reusind sa faca conexiunile mai repede. Testul a apărut prima dată în 1892, într-o revistă germană, sub numele de „Iupurele și rața”, potrivit mirror.co.uk. A devenit celebra datorita filosofului Ludwig Wittgenstein, care a folosit-o pentru a demonstra faptul că același lucru poate fi văzut în două moduri diferite.

Cum poti deveni mai creativ ?

Dacă nu ești mulțumit de răspunsul primit, nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că poți lua măsurile necesare pentru a deveni o persoană mai creativă.

REMEDII:

1.Plimbările în aer liber, de exemplu, sunt foarte bune pentru dezvoltarea creierului, dacă mergi mereu într-un loc nou și te interesezi de istoria sa.

2.În fiecare zi încearcă să înveți un cuvânt nou. Deschide dicționarul și găsește un cuvânt de care nu ai mai auzit, apoi folosește-l într-o frază.

3.O metodă excelentă prin care îți poți spori creativitatea este să vorbești cu un copil. Îți va pune întrebări foarte interesante, care te vor ajuta să înveți să vezi și altfel lucrurile.

4.Citește în fiecare zi știrile, informează-te, pentru că și aceste obiceiuri sunt foarte bune pentru creier. Dacă ai o problemă, încearcă să o rezolvi într-un mod cât mai neconvențional.

5.Pune-te în situații ipotetice și gândește-te cum a reacționa. Imaginează-ți că ești cea mai bogată persoană din lume și vezi ce ai face cu banii, cum te-ai comporta, unde ai merge. Caută destinații interesante de vacanță.

6.Nu te mulțumi niciodată cu ce știi sau cu ce ai, pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Antrenează-ți creierul, pentru că poate face lucruri minunate.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )