TOP 5 FARSE de 1 aprilie… de-a dreptul DIABOLICE

TOP 5 FARSE de 1 aprilie… de-a dreptul DIABOLICE

loading...

A doua lună de primăvară începe cu una dintre cele mai haioase zile din an. 1 aprilie are o semnificație specială în lume, fiind considerată „Ziua Păcălelilor”. Atât copiii, cât și adulții, născocesc tot felul de farse pe care să le facă prietenilor, colegilor sau membrilor din familie.

De la an la an, ideile sunt mult mai greu de găsit pentru o păcăleală reușită de 1 aprilie. Cei pe seama cărora vrei să te distrezi își dau imediat seama că ai pus ceva la cale, și se pierde distracția. Iată câteva farse cu care vei reuși să păcălești pe oricine, potrivit distractify.com.

1. Schimbă-i săpunul antibacterial cu lubrifiant

Dacă prietenul tău folosește constant săpunul antibacterial, atunci aceasta este farsa perfectă de 1 aprilie. Ia-i sticluța atunci când nu este prin preajmă, varsă tot conținutul ei, iar în locul săpunului toarnă lubrifiant. Sigur nu își va da seama!

2. Păcălește-ți colegii de birou cu imprimanta „inteligentă”

Anul acesta, 1 aprilie cade într-o zi de vineri, când majoritatea celor salariați se află la birou. Totuși, chiar și la locul de muncă poți face farse. Dacă locul în care lucrezi are o imprimantă, lipește pe ea un anunț prin care să îți informezi colegii că aparatul a fost updatat și primește comenzi vocale precum „Printează!”, „Copiază!”, „Scanează” și așa mai departe. În scurt timp, te vei distra copios când îți vei vedea colegii vorbind cu imprimanta.

3. Colegul tău de apartament are televizor? Arată-i că s-a stricat

Dacă locuiești cu un prieten, cu familia sau cu partenerul de viață, posibilitățile sunt nelimitate. Una dintre cele mai amuzante farse de 1 aprilie este cea cu televizorul stricat. Găsește o imagine cu un display spart pe Internet, iar apoi afișeaz-o pe televizor, prin conectare la calculator sau cu ajutorul unui stick USB. Persoana păcălită va avea un șoc când va vedea ecranul „spart”.

4. Înlocuiește pasta de dinți cu maioneză

O altă farsă de 1 aprilie pentru cei cu care locuiești este înlocuirea pastei de dinți cu maioneză. Golește tubul de pastă și umple-l, cu o seringă sau cu ajutorul recipientului propriu, cu maioneză. Totuși, ai grijă să nu cazi și tu în plasă a doua zi!

5. Păcălește-ți colegii cu o cutie de gogoși plină cu fructe

Vrei să le dai o lecție colegilor tăi înnebuniți după dulciuri? O farsă de 1 aprilie este soluția perfectă. Adu la serviciu o cutie ca acelea pe care le primești la magazinul de gogoși, dar umple-o cu fructe. Apoi, afișează un anuț cu „Gogoși gratuite!” în apropierea cutiei, iar astfel colegii tăi de serviciu sau de la școală vor cădea cu siguranță în plasă.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )