ZODIA in care esti nascut si ce KARMA vei avea

ZODIA in care esti nascut si ce KARMA vei avea

loading...

Berbec
Karma berbecilor este influenţată de agresivitate, lupta pentru putere, dorinţa de a se afirma. Chiar dacă berbecul este, în general, o zodie pozitivă, nativii acestui semn zodiacal ar trebui să-şi schimbe puţin comportamentul şi să fie mai buni cu cei din jurul lor, dacă vor să obţină ceea ce-şi doresc, pe viitor.

Taur
Aceşti nativi au karma influenţată de trădări în dragoste. Pentru că taurii sunt foarte pasionali, ei ajung să facă şi lucruri necugetate când sunt puşi, din diferite motive, în situaţii limită. Dacă vor ca pe viitor să nu fie ei înşişi trădaţi în dragoste, atunci când le va fi lumea mai dragă, taurii trebuie să compenseze cu multă dragoste.
Gemeni
Pentru gemeni e uşor să ia peste picior pe cineva, însă karma lor are legătură exact cu acest lucru – riscă să fie puşi în situaţii neprevăzute, neplăcute, în care să fie singuri. Pentru a evita asta, gemenii ar trebui să fie mai drăguţi cu cei din jurul lor.

Rac
Racii au momente în care sunt destul de răi cu oamenii din jur, îi judecă fără să-i cunoască. Pentru a evita ca ei înşişi să cadă pradă unei astfel de situaţii, ar trebui să nu mai judece oamenii imediat, ci să le afle întreaga poveste mai întâi.

Leu
Pentru lei, karma e influenţată de goana lor continuă. Se grăbesc mereu, în orice situaţie, iar asta nu e deloc bine. Nativii acestei zodii ar trebui să îşi găsească timp şi pentru ei şi să renunţe la stilul acesta agitat de viaţă, pentru ca pe viitor să nu cadă pradă bolilor cauzate de stres sau accidentelor cauzate de grabă.

mai departe citeste aici:

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )