2 SECRETE pe care NU LE STIAI pentru a avea SILUETA DE VIS

2 SECRETE pe care NU LE STIAI pentru a avea SILUETA DE VIS

loading...

SECRETUL NR.1 – Înlocuirea unei mese solide cu o masa lichidă

Este o metodă extrem de uşoară, si sănătoasă de a pierde in greutate.

E suficient să inlocuiesti o masă sau  două pe zi cu o porţie de alimente li­chide.
Pentru efecte maxime, masa lichida ar trebui să aibă un conţinut ridicat de proteine de înaltă calitate, fibre precum şi un conţinut scă­zut de carbohidraţi şi de grăsimi “sănă­toase”.

Ingrediente:

Pentru o porţie –

400-450 ml de LICHID:

1.Zer – satură, se digeră uşor şi con­­ţine unele dintre cele mai bune pro­teine pentru con­strucţie mus­cu­lară.
2.Lapte, iaurt, lapte bătut, kefir, se­midegresate.

3.Laptele sau iaurtul de soia, laptele de migdale, de cocos, de ovăz, de orez (toate fără zahăr adăugat) – sunt ideale, pentru cei care nu pot di­ge­ra bine laptele sau derivatele lui.

GRASIMI – la o porţie de lichide, adăugaţi şi câte o jumătate de linguriţă de grăsime, la alegere:

ulei de măsline, de floarea-soarelui, in, toate presate la rece.

FRUCTE: adăugaţi la o porţie de li­chid două linguri de fructe, pentru con­ţinutul lor de carbohidraţi şi vita­mine:

pier­sică, banană, afine, căp­şuni, zmeură, fragi, mure, coacăze, papaya, pepene gal­ben.

FIBRE:

2-3 linguri de tărâţe de grâu sau de ovăz, orz, orez.

PREPARAREA:

puneţi în blender 400 ml de lichid, o jumătate de lin­gu­riţă de grăsime, 2 linguri de fructe mă­run­ţite şi 2-3 linguri de tărâţe. Optional, după gust, puteti adauga scor­ţişoară pulbere sau orice alte condimente. Amestecaţi şi beţi compozitia imediat.

SECRETUL NR. 2 – Nicio masă după ora 17

Este o extraordinară strategie de a oferi corpului tim­pul necesar pen­tru pro­cesarea alimentelor de la me­sele anterioare, pentru eliminarea to­xi­ne­lor, şi pentru arderea depozitelor de grăsime.

Un stu­diu realizat de catre o echipă de nutriţio­niştii din Finlanda, a arătat că această restricţionare a me­se­lor până la ora 17 a avut ca re­zul­tat nu doar reducerea masei de gră­sime, ci şi scăderea riscului apariţiei dia­betu­lui, a bolilor de rinichi precum si a celor cardio-vasculare.

Pentru a vă atinge obiectivul, acela de a slăbi, e necesar ca până la ora 17 să repartizaţi 3-4 mese egale şi echilibrate, bogate în proteine vegetale (linte, orez, fasole), legume şi fructe. După această oră sunt permise doar apa plată, apa minerală, ceaiurile din plante şi cafeaua neîndulcite.

ATENTIE: oprirea meselor după ora 17 nu vă ajută la pierderea în greu­tate, dacă până atunci consumaţi mai multe ca­lorii decât corpul are nevoie. Pentru a vă atinge obiectivul, acela de a slăbi, e necesar ca până la ora 17 să repartizaţi 3-4 mese egale şi echilibrate, bogate în proteine vegetale (linte, orez, fasole), legume şi fructe. După această oră sunt permise doar apa plată, apa minerală, ceaiurile din plante şi cafeaua neîndulcite.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )