ASPIRINA – un MIRACOL pentru FRUMUSETE

ASPIRINA – un MIRACOL pentru FRUMUSETE

loading...

Ingredientul Minune: ASPIRINA.

Rezultatul: cosmetice naturale “la minut”, cu efect de iluminare, albire, uniformizare a pielii, curăţare, reducerea inflama­ţiilor şi a iritaţiilor.

ASPIRINA poate fi folosită în di­verse combinaţii, atât pentru piele, cât şi pentru păr, cu rezultate mai mult decat spectaculoase.

Se recomandă tuturor tipu­rilor de ten, avand ca “specializare”: acneea, coşurile, iritaţiile si petele, pe care le reduce vizibil.

Materia Pri­mă: aspirină netam­po­nată sau efervescentă.

RETETE PENTRU TEN:

Mască cu aspirină şi miere
Ingrediente: o lingură de miere zaharisită, 3-4 aspirine.
Pisaţi aspirinele, adăugaţi foar­te puţină apă, cât să se for­meze o pastă, apoi amestecaţi-o cu mierea. Întindeţi preparatul pe faţă şi lăsaţi-l să acţioneze 20-25 de minute. Masaţi apoi cu mişcări circulare, pentru o uşoară ex­foliere, apoi clătiţi.

Mască cu aspirină şi iaurt
Ingrediente: o lingură de iaurt, 3-4 aspirine.
Pisaţi aspirinele, adăugaţi foarte puţină apă, cât să se for­meze o pastă, apoi amestecaţi cu iaurtul. Întindeţi preparatul pe faţă şi lăsaţi-l să acţioneze 20-25 de minute. Masaţi cu miş­cări circulare, apoi clătiţi.

Mască cu aspirină şi argilă
Ingrediente: 3 linguri de argilă, 3-4 aspirine.
Amestecaţi ar­gila cu puţină apă, până devine ca o cremă groasă. Se­parat, pisaţi aspi­rinele, adăugaţi foarte puţină apă, cât să se formeze o pastă, apoi ames­te­caţi cu argila. Întindeţi pre­pa­ratul pe faţă, lăsaţi să ac­ţio­neze 20-25 de minute, apoi îndepărtaţi masca prin clă­tire abundentă cu apă căl­duţă.

Tonic cu aspirină efervescentă
Ingrediente: o tabletă (un pliculeţ) cu aspirină efervescentă, apă distilată.
Dizolvaţi aspirina în jumătate de pahar de apă distilată, apoi, cu un tampon de vată, întindeţi preparatul pe faţă. Lăsaţi să acţioneze 10-15 minute, apoi clătiţi.

RETETE PENTRU PAR:

Şampon cu aspirină
– împotriva mătreţii, a căderii părului, pentru revitalizare –

Ingrediente: şam­pon – o “porţie” de aplicat pe păr, 3 aspirine.
Pisaţi aspirinele, adăugaţi puţină apă, cât să se formeze o pastă, apoi amestecaţi cu cantitatea de şampon pe care o folosiţi pentru o spălare. Masaţi bine pielea capului, lăsaţi să acţioneze 4-5 minute, apoi spălaţi-vă în mod normal.

Loţiune cu aspirină
– împo­triva mătreţii, a căderii părului, pentru revitalizare –

Ingrediente: 7-8 aspirine, 3-4 lin­guri de apă.
Pisaţi aspirinele, adăugaţi apa, până se formezează o pastă. Masaţi solu­ţia la rădăcina firelor de păr, pe pielea capului. Lăsaţi să acţioneze 10-15 minute, apoi clătiţi.

citeste aici www.formula-as.ro
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )