EFECT NAUCITOR la indemana TA

EFECT NAUCITOR la indemana TA

loading...

Aplicarea unei măști odată sau de două ori pe săptămână, timp de 20 minute, ar putea să ne șteargă de pe chip oboseala, să ne catifeleze pielea, astfel incat să ne faca să arătăm radiante.

Fructele alese, în funcție de recomandarea cosmeticienei, combinate cu miere, argilă, drojdie de bere, caimac de lapte, etc., dau efecte imediate, întind pielea, tonifiind-­o și hrănind-­o.

CAPSUNILE se numără printre cele mai apreciate fructe în tratarea pielii. Datorită conținutului ridicat de acid salicilic, ele curață pielea în profunzime, merg bine la toate tipurile de piele în special la tenurile grase cu tendința de acnee. Insa, trebuie să vă asigurați că nu sunteți alergică la ele.

PENTRU MASCA AVETI NEVOIE DE câteva căpșuni coapte și proaspete și o lingură de miere.

Zdrobiți­le și frecați cu mierea, aplicați pe față și găt, evitând zona ochilor, stați relaxată și întinsă 20 minute, apoi îndepărtați masca cu apă călduță și aplicați o cremă hidratantă.

Și frunzele căpșunilor se folosesc în cosmetică deoarece fac minuni în tratarea cuperozei. Se toacă mărunt 2­3 mâini de frunze bine spălate, se storc în tifon, iar sucul obținut se aplică pe zonele de tratat, dimineața și seara timp de o lună de zile.

După aplicare timp de 20 minute se clăteste pielea și se aplică o cremă calmantă, specială” spune Marieta Iacob de la Salon Marieta.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )