Mereu ai facut ACEASTA GRESEALA ! Iata DE CE NU TREBUIE sa o repeti !

Mereu ai facut ACEASTA GRESEALA ! Iata DE CE NU TREBUIE sa o repeti !

loading...

Deşi puţine gospodine ştiu si fac mereu aceasta greseala, apa de orez este considerată de mii de ani de către asiatici o licoare magică, datorită proprietăţilor pe care le are în materie de înfrumuseţare naturală şi de îngrijire a pielii şi părului

Descoperă această reţetă asiatică străveche şi simplă care te va ajuta să ai un par mai strălucitor şi o piele mai sănătoasă, dar care aduce şi multiple beneficii sănătăţii.

Se spune despre apa de orez că este secretul frumuseţii femeilor japoneze, licoarea miraculoasă fiind responsabilă pentru pielea curata şi strălucitoarea a femeilor japoneze.  Apa de orez este recomandată şi de specialiştii ayurveda, dovedindu-se că are calităţi superioare produselor de înfrumuseţare artificiale.
Apa de orez este fantastica si te va ajuta sa ai un par mai stralucitor si o piele mai sanatoasa. Miraculoasa reteta asiatica de apa de orez este ultima fita si tendinta in materie de infrumusetare naturala si de ingrijire a pielii si a parului!
Incearc-o si nu o sa mai arunci niciodata apa in care fierbi orezul!

Traditia spalarii parului cu apa de orez este indelung practicata de femeile din grupul etnic Yao, satul Huangluo (China). Aceste femei se pot lauda cu o lungime medie a parului de aproximativ 1,828 m, satul respectiv intrand in Cartea Recordului ca fiind satul in care traiesc femeile cu cel mai lung par din lume. Totodata, spun femeile Yao, parul lor nu a incaruntit pana in 80 de ani. Secretul parului lor lung, negru si curat, spun femeile Yao, este reprezentat de apa de orez pe care o foloseau sa isi spele parul lung. Apa de orez nu doar ca le ajuta sa isi mentina parul frumos si stralucitor, cred femeile Yao, dar il si descurca si il face mai usor de intretinut, astfel incat sa il poata pieptana si prinde intr-un coc elaborat prin care parul era infasurat in jurul capului.

Un alt mare avantaj al apei de orez este uşurinţa cu care poate fi făcută acasă: aveţi nevoie de orez  şi apa plată.

Preparare:

Spălaţi rapid sub jet de apă trei linguri de orez (aproximativ jumătate de cană) pentru a îndepărta eventualele impurităţi, după care puneţi orezul într-un bol şi acoperiţi-l cu apă şi lăsaţi-l aşa timp de cel puţin 2 ore (cel mai bine peste noapte) – timp în care mineralele şi vitaminele din orez vor ajunge în apă. Apo scurgeţi orezul (pe care îl puteţi folosi ulterior în mâncare) şi păstraţi apă într-un recipient ermetic de sticlă, la frigider timp de maxim o săptămână.

Aplicaţi cu ajutorul dischetelor demachiante sau folosiţi apa pentru a vă spăla pe faţă, atât dimineaţa cât şi seară.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )