TE SCAPA de PUNCTELE NEGRE – Cel mai BANAL INGREDIENT din camara ta

TE SCAPA de PUNCTELE NEGRE – Cel mai BANAL INGREDIENT din camara ta

loading...

Cel mai BANAL INGREDIENT din camara ta TE SCAPA de PUNCTELE NEGRE !

Nu stiai ca acel banal ingredient din camara ta, cel care face prăjiturile pufoase, nu este bun doar pentru gătit. Iata cum bicarbonatul de sodiu poate contribui eficient la infrumusetarea aspectului tau.

1.Îndepărtează punctele negre

O linguriță de bicarbonat de sodiu amestecată cu o ceașcă de apă distilată face o soluție care îndepărtează punctele negre. După ce se dizolvă complet bicarbonatul de sodiu, iar tu ți-ai ”pregătit” porii dinainte – ai stat cu capul aplecat deasupra unui lighean cu aburi sau ai aplicat pe față un prosop cald, umed – o poți folosi ca soluție de curățare. Aplică un pic pe dischete demachiante și curăță tenul așa cum faci când te demachiezi.

2.Albește dinții

Este mai bine cunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu poate albi dinții. Pur și simplu pune un pic de praf pe periuța de dinți umezită și apoi curăță-ți dinții ca și cum ai folosi pasta de dinți. Inițial gustul nu va fi prea plăcut, însă rezultatele sunt vizibile. Cu toate acestea, nu folosi această metodă mai des de o dată pe săptămână, pentru că îți poate afecta smalțul dinților.

3.Baie detoxifiantă

Când simți nevoia de relaxare, iar în același timp să îți și detoxifici pielea, atunci ai nevoie de o baie cu bicarbonat de sodiu. Așadar, pentru o jumătate de cadă cu apă caldă ai nevoie de părți egale de bicarbonat de sodiu și săruri de baie (preferabil cele marine). Câteva picături de ulei esențial de lavandă sunt binevenite după o zi lungă și grea.

4.Exfoliant pentru cuticule

Ești o femeie ocupată așa că nu ai timp să mergi la manichiură în fiecare săptămână. Așadar, câteodată, cuticulele pot arăta mai puțin estetic decât în mod obișnuit. Ei bine cu bicarbonatul de sodiu le poți înmuia cât să capete acel aspect plăcut. Masează-ți cuticulele cu bicarbonat de sodiu și apă călduță – poți face asta și pentru mâini, nu doar pentru vârfurile degetelor.

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )