Fantastica poveste a celui care a inventat Nutella! Zi de zi facea naveta cu elicopterul!

Fantastica poveste a celui care a inventat Nutella! Zi de zi facea naveta cu elicopterul!

loading...

Fantastica poveste a celui care a inventat Nutella, Kinder, Tic Tac si bomboanele Ferrero Rocher! Zi de zi facea naveta cu elicopterul!

Este vorba despre italianul Michele Ferrero, unul dintre cei mai tari oameni de afaceri din lume. Cand a murit (la 89 de ani) a lasat mostenire cea mai cunoscuta fabrica de ciocolata din lume.

Ferrero a primit afacerea de la unchiul si tatal sau, in 1957. Fabrica era in zona muntoasa a Italiei, intr-o localitate numita Alba, dar Michele Ferrero s-a mutat la Monte Carlo, si zi de zi facea naveta cu elicopterul! A inventat Nutella, Kinder, Tic Tac si bomboanele Ferrero Rocher dupa ani de zile de teste si experimente si sute de ore de degustare si schimbare de retete. Bogat, cu o avere de 20 de miliarde de euro, si excentric, italianul ura sa apara in public.

De teama concurentei, retetele au fost traduse in araba si sunt ascunse undeva in Cairo, si doar familia stie locatia lor.

La inmormantarea omului de afaceri italian au asistat peste 60 de mii de persoane, oameni simpli, dar si personalitati de marca din intreaga lume, politicieni, sefi de state, actori si cantareti, scrie Daily Mail. Conducerea companiei care face afacere de pe urma comercializarii ciocolatei sub diverse forme este condusa de fiul sau cel mic, Giovanni.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )