Amenajarea CASEI tale in functie de ZODIA in care te-ai nascut

Amenajarea CASEI tale in functie de ZODIA in care te-ai nascut

loading...

Cu ajutorul intuitiei, noi toti am putea descoperi predispoziţiile natale, înţelegand modul propriu de a ne comporta, în funcţie de profilul astrologic.

Astazi ne referim trict la preferinţele ce ţin de design-ul interior. Iata de ce ne-am gândit să descriem pe scurt cam cum ar arăta casa fiecăruia în funcţie de semnul astral sub care este nascut.

BERBEC

Locuinta ta este exact aşa cum eşti tu, fără caracteristici prea complicate. Nu eşti pretenţios din fire dar ai câteva detalii de care nu te poţi lipsi: un spaţiu mare şi relaxant, fără prea multe uşi închise pentru ca energia să circule pretutindeni. Ferestrele mari şi culorile aprinse îţi oferă un sentiment de bunastare. Preferi apartamentele din oraşe care îţi permit un stil de viaţă modern şi liber.

TAUR

Fară doar si poate, casa ta ideală nu poate fi decat o cabană liniştită, cu zidurile acoperite de iederă şi o grădină plină cu flori. Dacă, din nefericire, trebuie să locuieşti în oraş, atunci ţi se potrivesc locurile liniştite, retrase, cu zone de spaţiu verzde. Eşti pasionat de confort precum şi de spiritual tradiţional si de aceea vei prefera covoare vechi, ţesături moi si mult lemn.

GEMENI

Geamanul este intelectualul vorbăreţ, care preferă să locuiască în zone unde totul este la îndemână, de la pâine pana la ziare. Casa unui nativ in Gemeni trebuie să aibă accesorii de înaltă tehnologie.  Cat despre restul detaliilor, este o fire flexibila, celelalte decoraţii pot arăta oricum, dacă sunt confortabile. Casa boemului geaman va fi plină de panouri sau bileţele cu tot felul de mesaje…

RAC

 

Căminul unui Rac este parte importantă din bunăstarea lui şi din tonusul sau personal. Trebuie să-i amintească de familie şi de prieteni. E ca un ‘cocon’ unde se simte complet protejat. In cazul nativului Rac, decoraţiunile interioare au misiunea să recreeze o atmosferă de linişte şi armonie. Racul are nevoie de un loc liniştit, departe de zgomot, care să ducă la visare. Culorile pe care le prefera sunt cele luminoase, cum ar fi: roz-ul pal, albastrul deschis, albul pur. Stilul vintage este stilul pe care l-ar adopta un Rac in locuinta sa.

LEU

În cartiere frumoase, de lux, central sau rezidenţial, casa Leului se va distinge sigur printre celelalte, va fi grandioasă şi impunătoare. Culori strălucitoare, capodopere, mobilier de marcă, tablouri celebre, materiale de calitate… acestea sunt alte trăsături ale casei nativului guvernat de semnul Leu.

FECIOARA

Curat si ordonat, sunt cuvintele cheie in decrierea celor nascuti sub acest semn. Implicit, locuinţa lor va fi curată ca lacrima. In ceeea ce privete locatia, va fi situată într-un loc practic, nu foarte departe de oraş, dar oarecum ferit de agitaţie. Departe de oraş cât să nu îi streseze zgomotul dar suficient de aproape încât să ajungă repede la muzee, teatre, biblioteci, cinema si alte locuri de promenada. Locuinta unei Fecioare va emana sănătate şi echilibru, într-un stil rafinat.

BALANTA

Armonia este totul pentru tine atunci când îţi decorezi casa. Esti o fire foarte sociabila, vei avea constant musafiri si de aceea ai nevoie de un loc accesibil şi elegant. Vei acorda o mare atenţie  camerei de zi, pe care o vei decora în funcţie de ultimele tendinte. Tonurile clasice sunt preferatele tale, fotolii mari, fotografii cu membrii familiei şi cu prietenii, lămpi sofiosticate, poate chiar şi un pian sunt câteva dintre accesoriile nelipsite.

SCORPION

Locuinta nativului din Scorpion este misterioasă şi fascinantă, departe de ochii lumii, poate chiar în mijlocul pustietăţii va fi ideal pentru a juca rolul căminului tău. Nu accepţi nicio interdicţie în ceea ce priveşte materialele sau culorile. Acestea vor fi, fie foarte puternice, fie iesite din comun.

SAGETATOR

Caminul unui Săgetător trebuie să fie spaţios şi  cu tot ce are nevoie pentru confortul minim. Iubeşte tonurile calde, precum violet sau auriu dar şi detaliile de lux, cum ar fi mobila unor mari designeri.

CAPRICORN

Fără a fi prea ostentativ, Capricornul este mândru de locuinta sa pentru că ea este reflectarea succesului său social.

Un Capricorn va alege culori sobre, cum ar fi gri sau bej, într-un stil contemporan-industrial. Cu alte cuvinte, casa lui va emana un fel de sobrietate de lux. O anumită austeritate, jocuri geometrice, jocuri de culori…

VARSATOR

Caminul unui Vărsător este apanajul unei fantezii sălbatice care îl caracterizează. Nu accepta regulile sau alte principii in ceea ce privete amenajarea locuintei sale, care va contine note umoristice şi de avangardă. Deşi totul este îndrăzneţ şi amestecat, Varsatorul nu preferă culorile foarte îndrăzneţe.

PESTI

Nu accepti reguli rigide în locuinta ta. Te simţi foarte bine când eşti înconjurat de un talmeş-balmeş plăcut, ce transmite multe emoţii şi care creează o estetică aparte. Eşti un boem în adevăratul sens al cuvântului dar ai nevoie de o prezenţă umană constantă, ţi s-ar potrivi un loc animat, unde să te împrieteneşti cu vecinii. Canapele mari, perdele de brocart, covoare orientale, culori ce-ţi amintesc de mare, poate chiar şi un acvariu, toate pot apartine stilului tau.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )