Povestile celor mai bantuite hoteluri din lume!

Povestile celor mai bantuite hoteluri din lume!

loading...

Povestile celor mai bantuite hoteluri din lume!

Raspundeti sincer, ati avea curaj sa innoptati in vreunul din hotelurile de mai jos?

Hotel Langham, Londra, Anglia

Unul dintre cele mai luxose hoteluri londoneze, Langham a fost deschis in 1865 si a gazduit personalitati celebre ale vremii, cum ar fi Mark Twain, Oscar Wilde si Sir Arthur Conan Doyle. Dar hotelul nu este celebru doar pentru personalitatile care i-au calcat pragul ci si pentru ca musteste de fantome. Un distins domn imbracat in haine victoriene inca e cazat in camera 333, dar asta doar in luna octombrie a fiecarui an, iar la etajul patru, un tanar in uniforma militara priveste in gol din dreptul unei ferestre. Fantoma din urma a fost identificata ca fiind un principe german care s-a sinucis la Langham inainte de primul razboi mondial. Cam fiecare etaj are fantoma lui la Langham si surprinzator chiar si subsolul, care e bantuit de o celebritate,  Napoleon al III lea . Acesta a locuit la Langham atunci cand se afla in exil. Ce anume atrage spiritele la Langham? Probabil impozanta cladire victoriana cu interioarele ei luxoase isi lasa amprenta asupra tuturor celor care i-au pasit vreodata pragul. De ce sa nu revii la Langham, chiar si daca nu mai esti in viata?

Hotel Stanley, Estes Park, SUA

Hotelul Stanley, vechi de peste un secol, ascunde numeroase mistere. Culoarele labirintice, care amintesc de hotelul Overlook, sunt bantuite de fantoma fondatorului Freelan Oscar Stanley si de cea a sotiei sale. Aceasta din urma, si-a pastrat si dupa moarte pasiunea pentru pian. Pianul din sala de muzica incepe uneori sa cante singur, clapele fiind apasate de maiastre degete invizibile. Afara de cuplul Staley, hotelul mai e bantuit de un grup de copii, care se aud adesea chicotind pe coridoare, si de o menajera batrana care inca isi mai face meseria, curatand camerele oaspetilor. Fantomele din Stanley Hotel l-au inspirat pe Stephen King sa scrie The Shining. Ne intrebam pe buna dreptate, ce anume a experimentat maestrul horror in acest hotel?

Hotel Russell, Sydney, Australia

Hotelul Russel ascunde o istorie destul de sumbra, fiind folosit pe post de spital in timpul epidemiilor de pojar si ciuma bubonica. Ceva mai tarziu, a devenit un hostel destinat in special marinarilor si prostituatelor. De camera 8 este legata fantoma unui marinar, care se pare ca isi petrece timpul holbandu-se la turisti si apoi disparand fara urma. Oaspetii au raportat de asemenea, zgomote de pasi care se aud continuu pe timpul noptii, scartaituri si voci, care se aud de nicaieri si apoi se sting in noapte. Multi cred ca activitatea spiritelor s-a intensificat in ultimii ani, in urma renovarii hotelului.

Continuarea articolului aici 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )