Publicitate

loading...

A supravietuit 27 de zile prins in moloz, fara hrana sau apa! Cazul misterios al lui Evan Muncie, și supraviețuirea lui imposibilă!

A supravietuit 27 de zile prins in moloz, fara hrana sau apa! Cazul misterios al lui Evan Muncie, și supraviețuirea lui imposibilă!
loading...

A supravietuit 27 de zile prins in moloz, fara hrana sau apa! Cazul misterios al lui Evan Muncie, și supraviețuirea lui imposibilă!

Un supraviețuitor al cutremurului din Haiti a trăit fără hrană sau apă, acoperit în moloz, până când a fost salvat după 27 de zile!
Evan Muncie, 28 de ani, a fost descoperit în epava unei piețe de alimente unde vindea orez.
Medicii au spus că suferea de deshidratare extremă și malnutriție, dar nu pare să aibă răni grave. Cum a reușit să supraviețuiască timp de 27 de zile, rămâne un mister.
“A fost vlăguit. In rest nu a avut nimic”, a declarat Dr. Mike Connelly.
Confuz și dezorientat, Muncie a ridicat unele suspiciuni asupra veridicitatii poveștii sale, care afirma că cineva îmbrăcat în alb i-a adus apă în timp ce el era prins în capcana cutremurului.
Mama bărbatului a confirmat că a fost dispărut timp de 27 de zile, de la cutremur.

Dr. Dushyantha Jayaweera a declarat că supraviețuirea Muncie a fost “neobișnuita, dar nu imposibilaA fost destul de hidratat, așa că există anumite lucruri care sugerează că ceea ce spune ar fi adevărat”, a adăugat el.

Cel mai lung exemplu cunoscut de supravietuire in urma unui cutremur a fost cazul lui Naqsha Bibi, care a fost găsit în bucătăria casei sale dupa mai mult de două luni de la un cutremurul masiv în Pakistan. A stat timp de 10 săptămâni!

El a petrecut 63 de zile blocat într-o poziție chircită, fiinca spațiul era prea mic pentru a-si întinde brațele și picioarele. A supraviețuit cu apa care se scurgea prin casa de la un izvor din apropiere si a consumat alimente în putrefacție.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]