Aceste zodii de femei distrug relatii si prietenii!

Aceste zodii de femei distrug relatii si prietenii!

loading...

Aceste zodii de femei distrug relatii si prietenii!

Sunt femei programate parca sa actioneze cu rautate, sa distruga totul in cale. Mai bine sa nu te pui contra lor fiindca nu se stie cum reactioneaza si s-ar putea sa ai de patimit.

In ce zodii sunt nascute cele mai multe femei-demon:

Leu – Se iubeste foarte mult si isi tine rivalele la distanta avand grija sa le accentueze defectele asa incat sa le puna in inferioritate. Ea nu va face niciodata un compliment, dar adora in schimb sa primeasca. Devine periculoasa atunci cand isi simte amenintata pozitia. Ataca si sfasie pana la os.

Capricorn – Se spune despre ea ca este o distrugatoare de neintrecut. Indeparteaza oamenii care i-ar putea submina autoritatea, de aceea nu prea are prieteni. Va calca pe cadavre pentru a-si atinge scopurile, fiind astfel o supravietuitoare cu pretul celorlalti.

Fecioara – Greu de multumit este aceasta nativasi se simte imediat incoltita, transformandu-se intr-o fiara. Devine egoista si razbunatoare. E severa, posesiva si destul de geloasa, iar rautatea ei cu greu poate fi trecuta cu vederea. Spune lucrurilor pe nume chiar si in situatii delicate, in mod intentionat.

Scorpion – Ea stabileste regulile, ea le incalca si tot ea ii pedepseste pe altii daca o fac. Adora ca toata lumea sa fie de acord cu ea. Devine furioasa cand cineva pretinde ca e mai bun ca ea. E suparacioasa si devine demonica din cauza emotiilor negative pe care le manifesta uneori.

 horoscop.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )