Adevăraţii constructori ai Sfinxului din Bucegi, nişte giganţi care se rugau acestei stânci colosale!

Adevăraţii constructori ai Sfinxului din Bucegi, nişte giganţi care se rugau acestei stânci colosale!

loading...

Am primit pe email un text foarte… interesant şi intrigant; de fapt, e vorba de o povestire a unui cititor. El nu vrea să-şi facă public numele şi ştie că n-o să fie luat prea în serios de către ceilalţi, pentru că trăirea sa a fost prea “fantastică”. Dacă nu e rodul unei imaginaţii prea bogate, eu îi acord credit cititorului şi cred că a fost de bună credinţă când mi-a trimis acest email. Iată, în esenţă, povestirea sa, pe care am mai prelucrat-o şi sintetizat-o puţin, din punct de vedere stilistic.

– Toată această întâmplare a avut loc într-o zi ploioasă de vară, atunci când mă aflam pe platoul Bucegi (Babele), împreună cu mai mulţi prieteni. Nu era multă lume în zonă, pentru că, era o zi ploioasă. Totuşi, nu era o ploaie prea puternică, ci mai mult burniţă.

– În ziua aceea, Sfinxul îl simţeam altfel. Parcă era încărcat cu mai multă energie şi mă simţeam foarte bine în apropierea sa. Eram foarte aproape de Sfinx şi am pus mâna pe piatra cea rece şi udă, şi, deodată am simţit ceva incredibil! Ca şi cum trecusem într-o altă dimensiune; e foarte greu de explicat această senzaţie. Trebuie ca fiecare să o simtă pe propria piele, ca să-şi dea seama despre ce vorbesc.

– Simţeam cum mă aflu în altă dimensiune… Eu practic mult meditaţia, iar în timpul acesteia am simţit de multe ori cum mă scufund în mine şi cum o pace interioară incredibilă mă învăluia. Dar, de data aceasta era altfel. Probabil că am pătruns într-o altă dimensiune a timpului, căci, deşi mă aflam în acelaşi loc (Sfinxul), acesta arăta complet diferit.

Continuare aici 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )