Publicitate

loading...

Dovezile unui vampir si crima nerezolvata! Socant!

Dovezile unui vampir si crima nerezolvata! Socant!
loading...

Dovezile unui vampir si crima nerezolvata! Socant!

Lilly Lindeström, o femeie de moravuri usoare, in varsta de 32 de ani, si-a gasit sfarsitul in data de  04 mai 1932. Pe 7 mai 1932, Lilly a fost găsita moarta în apartamentul ei mic, în zona Atlas de la Stockholm, aproape de Sankt Eriksplan. Când polițistii din Stockholm au fost alertati,  au intrat în apartamentul ei unde au găsit o scenă șocantă:  trupul lui Lilly era cu fața în jos pe patul ei, fara imbracaminte, iar hainele ei erau frumos pliate pe un scaun. Era clar ca murise de 2 sau 3 zile, și în plus, Lilly avusese activitate amoroasa chiar inainte de a fi ucisa, politistii gasind in ea un prezervativ folosit.

Cauza morții au fost repetatele lovituri la cap cu un obiect contondent. Investigatiile au aratat ca trupul lui Lilly fusese golit de tot sangele. Au gasit un polonic patat, si au dedus ca a fost folist pentru a bea sangele fetii. Pe gât și corp Lilly au gasit urme de saliva.  Astfel, cazul a primit numele “Atlas Vampire”.
Dovezi ale unui vampir!

Diverși clienți au căzut sub suspiciune, dar după o lungă anchetă, nimeni nu a fost acuzat de crima.
Fiindca omorul a avut loc cu multi ani înainte de aparitia probelor ADN-ului, anchetatorii nu au putut să afle mai mult,  în ciuda tuturor fluidelor corporale gasite la fața locului. Clienții lui Lilly au fost chestionați, dar nici un suspect nu a apărut și nimeni nu a fost acuzat vreodata de crima, aceasta ramanand nerezolvată.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]